Karhujen Sanomat -lehden julkistamistilaisuus

 

To 24.5. vietimme eskarin kevätjuhlaa ja julkaisimme samalla Karhujen Sanomat -lehtemme. Juhlassa esittelimme lehtiprojektiamme erilaisten lasten ideoimien esitysten sekä kuvien muodossa. Esimerkiksi urheilu-uutisista kerroimme tanssien sekä erilaisin sähly-, jalkapallo- ja akrobatiatempuin. Lasten tekemä elokuva, huumorinäytelmä ”Pöhköt” ja bändiesitys antoivat meille maistiaiset kulttuuriuutisista.

Eskarilaiset askartelivat juhlasaliin kesäisiä koristeita.

Lapset kertovat juhlasta:

”Hauskaa oli tanssiminen.” ”Se oli kivaa, kun mä roikuin niis renkais.” ”Se oli kivaa, kun sain lyödä maailman parasta lääkäriä banaanilla.”

”Siä oli tyttöjen epäselvä tanssi.” ”Siä oli bändi ja Pöhköt.” ”Siä oli sketsihahmoja ja urheilua.” ”Siä oli bändi, tanssi, loppulaulu, elokuva ja teatteri Pöhköt.” ”Mä rakastin teatteri Pöhköjä, ne oli hassuja.”

”Siellä oli hauskaa ja herkkuja ja vaahtokarkkia.”

”Mä join kaksi mehua.” ”Mä join oikeestaan kolme, maistoin myös punaista.” ”Huijattiin, että siä oli keksejä.”

Kevätjuhlamme huipentui ”Lähtekäämme maailmalle…” -jäähyväislauluun sekä todistusten ja ruusujen jakoon halien ja onnittelujen kera.

Lopuksi nostimme maljat ja nautimme herkuista valmistuneen lehtemme, onnistuneen juhlamme sekä opettavaisen ja huippukivan eskarivuotemme kunniaksi.