Villiviikunoiden tammi-helmikuu

Päiväkotitoiminta on Villiviikunoissa lähtenyt käyntiin ja ryhmä alkaa olla kasassa! Kerromme menneistä puuhistamme ja tulevista suunnitelmista Wilman lisäksi jatkossa myös blogissa. Muistakaa myös tarkkailla ryhmän eteisesti löytyvää infotaulua! Kevätkauden tärkeimpänä tehtävänä on tutustua toisiimme ja ryhmän arkeen kaikessa rauhassa. 🙂

Ryhmämme aukesi tammikuussa, mutta aikuisia ja lapsia on tullut lisää myös helmi- & maaliskuussa. Toimintamme on käynnistynyt pikku hiljaa ja olemme päässeet tutustumaan toisiimme, tapoihimme, tavaroihimme ja tiloihimme! Tämä jatkuu vielä koko kevään.
Villiviikunoiden arki on pieni osa kerrallaan löytänyt rakenteensa. Ulkoilemme & toimimme pienryhmissä aamupäivisin noin kello 8.30-11 ja iltapäivisin 14.30-17. Lisäksi päiviämme rytmittää ruokailut (klo8.00, klo11.15, klo14, klo17.30 & 19.30) ja lepohetki. Pääsääntöisesti maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoihin on vaihtelevaa pienryhmätoimintaa, torstaisin on jumppapäivä ja perjantaisin laulellaan oman ryhmän kesken tai yhteistyössä toisten kanssa.

Alkuvuoden olemme saaneet kokemuksia erilaisista materiaaleista ja välineistä, kun olemme piirtäneet, liimanneet ja rypistelleet. Olemme laulaneet paljon eläinaiheisia lauluja ja talvilauluja. Jumpassakin olemme tutustuneet erilaisiin välineisiin ja jumppasaliin tilana. Kovassa käytössä ovat olleet muun muassa trampoliini, pallot ja mopot.
Leikkien avulla olemme tutustuneet toisiimme ja harjoitelleet kaveritaitoja. Myös yhdessä lukeminen on toiminut mukavana tapana tutustua toisiimme.

Seuraavaksi siirrymme niin kädentaidoissa kuin lauluhetkilläkin kevättä kohti! Jatkamme edelleen tutustumista ja arkitaitojen harjoittelua, tuemme omatoimisuuteen ja panostamme mukavaan, iloiseen ilmapiiriin!