Maaliskuu

Kevät saapuu, hitaasti mutta varmasti. Ollaan Hopsujen kanssa oltu paljon ulkona, laskettu liukumäkeä, leikitty poliisia ja rosvoa (omilla säännöillä) ja nautittu auringosta aina silloin kun sitä meille on suotu!

Olemme tässä kuussa myös lukeneet paljon. Kirjojen avulla ollaan harjoiteltu hieman värejä, kehonosia ja tutkittu minkälaisia ääniä eri eläimet pitävät.

 

Vietimme maaliskuussa varhaiskasvatuspäivää siten, että kutsuimme vanhemmat meille Hopsuihin kylään! Se oli todella mukavaa ja lapset nauttivat siitä hurjasti. Meillä oli nukkarissa jumpparata, askarteluhuoneessa pelejä ja ruokahuoneessa leikkejä. On tärkeää, että huoltajat saavat hieman makua siitä minkälaisia päiviä lapsilla täällä päiväkodissa on ja se on lapsillekkin kivaa, kun voi näyttää huoltajalle leluja ja muuta.

 

Maaliskuussa oli paljon aikaa askarrella joten sitähän me sitten teimme. Maalasimme vesiväreillä ja niillä olikin hauska tehdä läiskiä ja viivoja. Ryhmässämme on selvästi tulevaisuuden Picassoja, sillä maalaukset olivat kaikki upeita!

 

Nyt on junajonoa harjoiteltu niin paljon, että Hopsut osaavat jo melkeinpä täydellisesti sen muodostaa!

 

Tehtiin vielä lumiukko maalaukset, ennen kuin kevät tulee ja lumet sulaa. Valmiit maalaukset löytää käytävän seinältä.