Terveisiä kuista

Hei kaikille!

Kevät on edennyt Kuissa taas huimaa vauhtia eteenpäin ja oppimaankin olemme ennättäneet paljon. Numerot olemme ennättäneet kaikki jo opettelemaan ja nyt omaammekin taidon muodostaa hurjan isoja numeroita. Kirjaimet ovat myös melkein kaikki jo opiskeltu 🙂 Osa jatkaa opiskelua poikkeuksellisesti kotitehtävien merkeissä kotoa käsin. Kotitehtäviä ja vinkkejä lähetämmekin vanhemmille Wilman kautta viikoittain. Suuri kiitos kaikille vanhemmille yhteistyöstä 🙂

Maaliskuussa olemme tutustuneet myös muotoihin ahkerasti. Kokeilimme, kuinka muotodominon pelaaminen onnistuu älytaululla. Muotoja sekä kirjaimia pääsemme myös harjoittelemaan geolaudan avulla, jota yhdessä lasten kanssa aloitimme jo aikaisemmin rakentamaan.

Lasten näppärät sormet pääsivät töihin myös legoja lajiteltaessa. Yhteistuumin päätimme katsoa, kuinka leikki sujuu värien mukaan 🙂 Lajittelu olikin myös lapsista oikein hauskaa puuhaa ja sitä jatkettiin innolla myös seuraavana päivänä.

Tärkeiden taitojen opiskelun lomassa pääsimme myös rentoutumaan keilailun merkeissä. Kiitos vanhempaintoimikunnalle joka keilailuhetken meille tarjosi 🙂 Innostus oli keilahallissa aivan käsin kosketeltavaa:)

 

Viime päivinä koko päiväkoti ja lelut ovat päässeet meillä kunnon tehopuhdistukseen. Näin pidämme paikat puhtaina ja taudit loitolla. Toivottavasti pysytte kaikki terveinä 🙂

Mukavaa maaliskuun jatkoa kaikille

Toivottavat

Isommat ja pienemmät Kuut 🙂