Rahjekadun DLI-hanke alkaa olla päätöksessään.

Meidän päiväkodin kehitettäviksi tiloiksi valikoitui liikuntasali, tiedehuone ja aisti/rentoutumishuone.

Liikuntasalissa isoin muutos oli varmaankin kiipeilyseinä, joka on ollut hitti lasten mielestä. Myös kattoon asetetut koukut, joihin saa voimistelurenkaat tai keinun, on ollut kovassa käytössä. Lisäksi liukumäki on ollut lasten mieleen. Erilaiset huopaiset lattiamuodot ovat olleet oiva väline jumpassa muotojen ja värien toiminnalliseen harjoitteluun.

Liikuntasali ennen
Uusi kiipeilyseinä.
Kiipeilyseinä ja keinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedehuoneen kanssa samoissa tiloissa toimii myös verstas höyläpenkkeineen. Tiedehuoneeseen tilattiin koeputkia, vaaka, BeeBotteja sekä EasyScope mikroskooppi. Huoneesta saatiin hieman viihtyisämpi laittamalla seinään tiedeaiheisia kuvia sekä avaruusaiheisia julisteita.

Verstas/tiedehuone ennen.

Verstas ja tiedehuone DLI hankkeen jälkeen:

EasyScope mikroskooppi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aistihuoneeseen päädyimme tekemään kauniin seinämaalauksen luomaan huoneeseen rauhallista tunnelmaa. Seinämaalaus oli meidän mielestä todella onnistunut. Myös FatBoyt ovat olleet kovassa käytössä. Aistihuoneen valopöytä on ollut lasten mielestä huippukivaa. Valopöydän avulla voi harjoitella esimerkiksi värejä ja muotoja. Valopöytää voi myös käyttää leikissä.

Aisti-/rentoutumishuone ennen.
Aistihuone hankkeen jälkeen. Seinämaalaus onnistui mielestämme todella hyvin.

 

Valopöytä on ollut hitti!

Tilasimme hankkeessa soitinvaunun, joka on ollut tosi kätevä.

 

Rahjekadun muutokset