Tervetuloa neuvolaan!

 

Yli-Maarian Monitoimitalo Ypsilon tarjoaa neuvolapalveluita. Neuvola tukee odottavan äidin, lapsen ja koko perheen terveyttä sekä seuraa ja turvaa kasvua ja kehitystä. Tavoitteena on yhä kokonaisvaltaisemmin tukea koko perheen hyvinvointia ja terveyttä.

 Lapsen odotukseen ja syntymään sekä vanhemmaksi kasvuun ja vanhempana olemiseen liittyy paljon erilaisia odotuksia, ajatuksia ja kysymyksiä – niihin pyrimme neuvolassa pureutumaan. Tukea ja ohjausta saat esimerkiksi raskauteen, synnytykseen, imetykseen sekä lasten ruokailuun tai kasvatukseen liittyvissä kysymyksissäsi.

 Neuvolassa, perheesi tukena toimii, terveydenhoitaja ja lääkäri yhteistyössä muiden ammattilaisten kassa. Yksilöllisten neuvolakäyntien sekä ryhmäneuvotoiminnan ohella tarjoamme myös sähköisiä palveluita.

 Tervetuloa meille!

 Neuvolan työntekijät / Minna Kulma, vs. osastonhoitaja