Lucianpäivänä 13.12.2017

Monitoimitalo Ypsilon valmistuu päivä päivältä.  ”Enää kaksi joulua ja juhannus”, totesi kannustavasti Eero Väätäinen, joka toimi pedagogisena valmentajana ja mentorina Yli-Maarian opetushenkilöstölle tämän syksyn ajan.

Ensimmäinen vierailuni rakennukseen muutama viikko sitten oli mieleenpainuva. Vuoden verran paperilla ja 3D-versiona suunniteltu monitoimitalo oli vihdoin siinä vaiheessa, että saatoin kierrellä eri kerroksissa ja havainnoida tilojen mittasuhteita. Toistaiseksi vielä melkoisen rouhevan betonilinnan valmistumista voitte tekin seurata HARPPI-työryhmän viikkotiedotteista osoitteessa http://www.turku.fi/Ypsilon.

Koulun toimintaa normittava käsikirja, opetussuunnitelma, hyväksyttiin eilen jaoston kokouksessa. Siihen voi tutustua Yli-Maarian koulun kotisivuilla osoitteessa https://blog.edu.turku.fi/ylimaaria

Kotisivuilta löytyy myös Tapahtumat –sivusto, jonne olemme keränneet tiedot Yli-Maarian koulun esittely- ja tutustumistilaisuuksista.

Levollista joulunaikaa!

t. Marianne Ulfstedt