AJANKOHTAISTATalvi 2021-2022

Pian on Taitaja9-kilpailun aika

Hei Taitaja9 yhteyshenkilö ja yläkoulun opet!

Pian on Taitaja9-kilpailun aika. Emme saa teitä vielä koululle vieraiksemme, mutta haluamme tarjota kehittyneen ja jännittävän kilpailun, josta opona hyödyt työvälineenä ammatinvalintaan. Olemme paketoineet Taitaja9- kilpailun oppitunnin mittaiseksi ja esittelemään mielenkiintoisesti eri ammatteja.

Tänä vuonna Taitaja9 haastaa kilpailemaan pakopelimäisellä twistillä. Ilmoita joukkueesi mukaan!

Ilmoittautumisaika on 25.10-12.11.2021.

Joukkueet ilmoitetaan paikalliskilpailuihin osoitteessa https://www.taitajaysi.fi/ siellä on myös lisätietoja kilpailusta tarjolla ja peli avautuu oheisille sivuille. Ilmoittaudu Varsinais-Suomen alueelle.

Kilpailun suoritusaika on 15.11. – 22.12.2021

 

 Turun paikalliskilpailuun osallistujat saavat muistoksi TAI-frisbeegolf kiekon.

 

Turun paikalliskilpailun voittajat saavat kahden viikon kesätyöpaikan. Kyseessä on Turun Osuuskaupan Tutustu ja tienaa -harjoittelujakso, jonka aikana 15-17 vuotias nuori työskentelee jossakin TOK:n toimipisteessä (kauppa (tavaratalo/market), liikennemyymälä, hotelli tai ravintola) palkallisena harjoittelijana.

Paikalliskilpailussa menestyneet joukkueet pääsevät Taitaja2022-kilpailujen yhteydessä pidettävään finaaliin toukokuussa Poriin.

———————————————-

Taitaja9-päivä 15.11.2021

  • Suomen suurin Taitaja9-kilpailu kilpailu huoltajille 15.11 klo 9 alkaen. Peliaika noin 1h.  
  • päivystävä chat koko päivän pelisivustolla  https://www.taitajaysi.fi

Ketkä huoltojoukoista onkaan Suomen näppärimmät ratkaisijat?

Tule kokemaan ohjattu peli, jonka aikana voit esittää kysymyksiä pelinkehittäjälle Hanna Juutilaiselle ja pelin ohjaaminen helpottuu, kun tiedät kuinka peli toimii. Linkki tapahtumaan lähetetään myöhemmin.  

———————————————

Ottakaa yhteyttä, jos on kysyttävää.

 

Pekka Suominen

Taitaja9 paikalliskilpailun järjestäjä

Turun ammatti-instituutti

+35840 1812704   pekka.suominen@turku.fi

 

 

Taitaja9 on koko yläkoulun kisa. Kilpailu on leikkimielinen, ja tehtävät vaativat näppäryyttä ja luovuutta. Samasta koulusta voi paikalliskilpailuun osallistua useampia joukkueita. Joukkueet ovat kolmihenkisiä, ja osallistujien tulee olla 7.–9.-luokkalaisia. Kussakin joukkueessa saa olla eri luokkien ja luokka-asteiden oppilaita, mutta joukkueen jäsenten tulee olla samasta koulusta