Alkuvuoden tuulahduksia!

Alkuvuoden tuulahduksia!

Tammi- ja helmikuun touhuiluja Sairashuoneenkadulla!

Joulunvieton ja uudenvuoden jälkeen palataan taas Sairashuoneenkadulle päiväkodin arkeen. Toivomme tietysti talvisia kelejä, jotta päästäisiin taas lumileikkien ja pulkanlaskun makuun.

Liikunnan merkeissä tammikuu sujuu niin, että aiomme pitää Reimarien ja Puosujen välisen sählyturnauksen kuun puolivälissä päiväkotimme laulusalissa, sekä kelien salliessa käydä ryhmämme isompien lasten kanssa luistelemassa. Mahdollisista luisteluretkistä ilmoitamme etukäteen.

Tammikuu tuo tullessaan myös uusia lapsia Reimareihin, jotka toivotamme iloisin mielin tervetulleiksi ryhmäämme leikkimään ja touhuamaan!

Tapahtumia:

Reimarien ja Puosujen välinen sählyottelu (päivä päätetään myöhemmin)

Pe 27.1 Talon yhteinen lauluhetki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei!

Tammikuussa pääsimme pulkkailemaan Hirvensalon laskettelukeskukseen. Reimareiden 4-5 -vuotiaat ovat päässeet nyt kaksi kertaa luistelemaan Mannerheimin puiston jäälle ja kerran Parkin kentän jäälle. Menemme vielä ainakin muutaman kerran yhdessä Puosujen kanssa Parkin kentälle luistelemaan. Luistelukertojen välissä olisi hyvä myös itsenäisesti käydä harjoittelemassa luistelua vielä kun siihen on mahdollisuus.

27.1 meillä oli koko talon lauluhetkellä Suupoppia. Suupoppi -materiaalin tarkoituksena on laulaen ja leikinomaisesti tukea suun motoriikkaa ja vahvistaa kasvojen lihaksistoa. Lauluista hyötyvät kaikki ja erityisesti lapset, joilla on puheen tuottamisen pulmia sekä artikulaatiovaikeuksia.

Helmikuussa askartelemme lumiukkoja ja käymme 4-5 -vuotiaiden kanssa luistelemassa.

Tärkeitä päivämääriä:

8.2 4-5 -vuotiaiden luistelu, lähtö klo 8.30! (Reimarit+Puosut) Parkin kenttä

10.2 meillä on koko talon lauluhetki salissa ja aiheena on ystävyys.

14.2 teemme ystävänpäivä askarteluja.

15.2 4-5 -vuotiaiden luistelu, lähtö klo 8.30! (Reimarit+Puosut) Parkin kenttä

24.2 Koko talon lauluhetki: Suupoppia

 

 

 

Comments are closed.