Ajankohtaista

Paluu kesälomilta päiväkotiin!

Paluu kesälomilta päiväkotiin!

Hei vain kaikille! Täällä palaillaan rauhalliseen tahtiin normaaliin päiväkotiarkeen. Osa lapsista ja henkilökunnasta lomailee vielä mutta päiväkoti on avannut jälleen ovensa kesäpäivystyksen loputtua. Loppukesä ja alkusyksy tuovat tullessaan uusia lapsia/perheitä sekä henkilökunnan jäseniä päiväkotiyhteisöömme.                                                                                        Toivotamme teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi. Tehdään tästä kaudesta taas ikimuistoinen.   Aurinkoisin kesäterveisin sairashuoneenkadun väki!

Alkuvuoden tuulahduksia!

Alkuvuoden tuulahduksia!

Tammi- ja helmikuun touhuiluja Sairashuoneenkadulla! Joulunvieton ja uudenvuoden jälkeen palataan taas Sairashuoneenkadulle päiväkodin arkeen. Toivomme tietysti talvisia kelejä, jotta päästäisiin taas lumileikkien ja pulkanlaskun makuun. Liikunnan merkeissä tammikuu sujuu niin, että aiomme pitää Reimarien ja Puosujen välisen sählyturnauksen kuun puolivälissä päiväkotimme laulusalissa, sekä kelien salliessa käydä ryhmämme isompien lasten kanssa luistelemassa. Mahdollisista luisteluretkistä ilmoitamme etukäteen. Tammikuu tuo tullessaan myös uusia lapsia Reimareihin, jotka toivotamme iloisin mielin tervetulleiksi ryhmäämme leikkimään ja touhuamaan! Tapahtumia: Reimarien ja Puosujen välinen sählyottelu (päivä päätetään myöhemmin)…

Read More Read More

Syyskuu

Syyskuu

Päiväkotiarki palailee uomiinsa kesän jäljiltä. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan koko yksikön voimin sekä jokainen ryhmä itsenäisesti. Tässä Reimarit ryhmän syyskuun suunnitelmia.

Vauhtivarvas viikot!

Vauhtivarvas viikot!

Varpaat Vauhtiin viikot! Syksyisen Varpaat Vauhtiin kampanjan toteutusaika on tänä vuonna 19.- 30.9.2016. Kampanjan teemoja ovat lapsen osallisuus ja liikkumisen ilo jokaisen lapsen kohdalla. Kampanjan tavoitteena on lisätä lasten päivittäisen liikunnan määrä suositusten mukaiselle tasolle, tukea varhaiskasvattajien työtä liikuntakasvatuksen toteutuksessa ja innostaa lasten vanhemmat liikkumaan lastensa kanssa. Viikkojen aikana panostamme vielä normaalia enemmän liikkumisen eri muotoihin, mm. opettelemme uusia ja vanhoja pihaleikkejä, teemme retkiä lähiympäristöön sekä liikumme sisällä erilaiset liikuntamenetelmät huomioiden.