Etusivu

Rahjekadun päiväkodin arkea voit seurata Instagramissa, joka päivittyy viikoittain. Linkki Instagramiin löytyy sivun yläreunasta. Blogia päivitämme harvemmin.

Rahjekadun päiväkodin varhaiskasvatuspalveluista voit valita elämäntilanteeseesi sopivan palvelun. Päiväkodissa on kolme ryhmää, Peipot, Pääskyt ja Pöllöt. Lisäksi päiväkodissamme toimii alle kouluikäisten lasten perheille suunnattu toiminta, avoin päiväkoti Untuvikot.

Leikeillä ja luovuudella on toiminnassamme keskeinen merkitys. Turvallisessa, kannustavassa sekä kiirettömässä ilmapiirissä toteutamme Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa. Pidämme tärkeänä avointa ja keskustelevaa vuorovaikutusta vanhempien ja henkilökunnan kesken.

Rahjekadun päiväkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Bussien numero 61 , 12 ja 99 pysäkit ovat aivan päiväkodin nurkalla. Turun keskustasta päiväkotiin on matkaa noin 3,5 km. Päiväkotimme asettuu metsäiseen saarekkeeseen Naantalintien ja 8-tien väliin, joten kulkeminen on helppoa myös pyörällä, kävellen tai omalla autolla.

(Karttalinkki)