Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 1.10.2021

Hei vanhemmat!

Tällä viikolla maanantaina meillä oli liikuntaa päiväkodin jumppasalissa. Leikimme esimerkiksi sammakkohyppyjä ja harjoittelimme muutenkin erilaisia hyppyjä sekä yhdessä liikkumista ohjeita kuunnellen.

Tiistaina meillä oli musiikkia, jossa lauloimme ja soitimme kaikki yhdessä. Lapset saivat soittaa rytmikapuloita, kehärumpua ja triangelia, ja kaikki saivat kokeilla myös kitaraa.

 

 

Viskaritoiminnassa opeteltiin numeroita ja lukumääriä.

 

Keskiviikkona ja torstaina teimme sekä syysaskarteluja että opettelimme samalla kielisanastoa. Lapset saivat piirtää perheenjäsenensä, jolloin lapset saivat samalla kertoa perheistään. Opettelimme myös esimerkiksi syksyyn liittyvää sanastoa sekä kehon osiin liittyvää sanastoa. Askartelussa opettelimme myös saksien käyttöä, maalaamista sekä liimaamista. Painoimme maalatuilla puiden lehdillä kuvioita paperille.

 

Tänään perjantaina päiväkodissamme on kehittämispäivä, jolloin osa lapsista on paikalla ja suuri osa kotona. Lasten varhaiskasvatuksesta vastaavat tänään päiväkotimme varahoitajat sekä sijaiset, sillä muu henkilökunta on kokoontunut suunnittelemaan päiväkodin toimintaa. Maanantaina päiväkodissa jatkuu jälleen normaali toiminta.

Naalien kielikerhossa on muutoksia lokakuun ajan, sillä Imbi on muissa tehtävissä neljän viikon ajan. Järjestämme ryhmän omien opettajien johdolla kielikerhoa 4- ja 5-vuotiaille, ja Imbin kielikerho 5-vuotiaille jatkuu taas marraskuussa.

Ensi viikolla maanantaina osalla lapsista on liikuntaa jumppasalissa. Kokeilemme jumppaa nyt vuoroviikoin, jolloin pienryhmä kerrallaan lapset saavat pidemmän liikuntahetken. Muilla lapsilla on silloin leikkiä. Tiistaina lapset saavat ottaa valokuvia toisistaan stuodiovälineillä. Keskiviikkona menemme retkelle leikkipuistoon, jos ei sada vettä. Lähdemme klo 9:00. Torstaina pidämme kielikerhoa. Perjantaina valitsemme arvonnalla viikon leikkiparin ja leikimme pitkäkestoista leikkiä.

Mukavaa viikonloppua!

t.Anne, Gülistan ja Aurora