Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 6.9.2021

Tervehdys ja hyvää viikon alkua kaikille!

Viime viikolla teimme seuraavaa:

Maanantaina liikuntaa jumppasalissa. Toisten jumpan aikana toisilla lapsilla oli leikkiä leikkihuoneessa.

Tiistaina askartelimme mereneläviä. Lapset leikkasivat saksilla esimerkiksi meritähtiä tai kaloja, joita he saivat myös koristella helmillä ja kimalluksella. Jatkamme askartelua myös tällä viikolla.

Keskiviikkona kävimme retkellä Pelttarin kentän leikkipaikalla. Kaikki saivat vuorollaan käydä myös trampoliinilla ja kiipeilemässä kiipeilytelineessä. Lapset oppivat samalla parijonossa kävelemistä.

Torstaina meillä oli kielikerhoa. Imbi piti puolelle 5-vuotiaista kielikerhoa tällä viikolla ja toiselle puolelle hän pitää kerhon ensi viikolla. Saittekin Imbiltä jo viestin, että 5-vuotiaiden kielivihkon voi viedä kotiin ja tuoda takaisin aina maanantaina. 4-vuotiaiden kielikerhossa jatkettiin värien opettelua. Olimme myös pienessä ”värikylvyssä” värikkäiden kankaiden avulla, joita liikuttelimme yhdessä korkealle ilmaan ja takaisin lattian rajaan. Kankaiden alla taisi olla lasten mielestä aika hauskaa olla, sillä naurua riitti. 3-vuotiailla ja puolella 5-vuotiaista oli torstaina leikkiä leikkihuoneessa.

Perjantaina oli vapaan leikin päivä. Osa lapsista leikki leikkihuoneessa ja osa ryhmän omissa tiloissa. Lapset saivat harjoitella sekä leikkitaitoja, kaveritaitoja että myös pitkäjännitteisyyttä pysymällä samassa leikissä hieman pidempään. Tämä sujuu jo melkoisen hyvin!

 

Tällä viikolla meillä on maanantaina liikuntaa, tiistaina askartelun jatkamista, keskiviikkona retki tai projekti, torstaina kielikerhoa ja leikkiä, ja perjantaina vapaata leikkiä aikuisen tukemana.

Mukavaa viikkoa!

T. Anne, Gülistan ja Aurora