Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 20.1.2022

Hei vanhemmat!

Olemme saaneet viettää hyvin talvista viikkoa. Sää on vaihdellut lämpimämmästä kylmempään, ja tänään on ollut hurja lumipyry. Muistattehan tuoda myös kuravaatteet taas päiväkotiin, sillä vaatteet kastuvat lumessa nyt kovasti.

Tällä viikolla:

Maanantaina osalla oli liikuntaa päiväkodin jumppasalissa. Muilla oli leikkiä. Ensi viikolla on toisen pienryhmän jumppavuoro.

Tiistaina katselimme yhdessä lasten kanssa valokuvia viime elokuusta asti tammikuun alkuun. Muistelimme yhdessä toimintaamme ja tunnistimme toisiamme kuvista.

Keskiviikkona lähdimme Pelttarin kentän leikkipaikalle retkelle. Olimme sekä kiipeilytelineillä ja leikkialueella, mutta kävimme myös pienryhmissä trampoliinilla ja kiipeilytelineellä leikkimässä. Opettelimme parijonossa kulkemista.

 

Torstaina pidimme ulkona Nalle-kerhoa kaikkien lasten kanssa yhdessä. Kertasimme kehon osien nimiä. Leikimme myös leikkiä, jossa piti tunnistaa eri värejä ja juosta eri värien luoksen ohjeiden mukaan. Kerhoa ennen ehdimme myös leikkiä vapaasti takapihalla, jossa on kiipeilyteline ja hämähäkkikeinu.

Huomenna perjantaina on pitkäkestoista leikkiä ja leikkiparin arvonta.

Ensi viikolla maanantaina on liikuntaa ja tiistaina askartelua. Keskiviikkona luemme pienryhmissä kirjoja ja torstaina on kielikerho. Perjantaina on pitkäkestoista leikkiä.

Muistakaahan vastata Päikyssä talvilomakyselyyn viimeistään maanantaina. Talvilomalla 21.-25.2. koulut ovat suljettuna, mutta päiväkotimme on avoinna.

Mukavaa loppuviikkoa!

t. Anne, Gülistan ja Aurora