Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 4.11.2021

Hei vanhemmat!

Tällä viikolla osalla lapsista oli maanantaina jumppaa, jossa opeteltiin pallottelutaitoja sekä muutakin liikuntaa. Samalla opittiin keskittymistä ja ohjeiden kuuntelemista. Toisilla lapsilla oli leikkiä.

Tiistaina lapsilla oli askartelua, jossa tehtiin makaronista pieni kimaltava koru. Lisäksi kaksi 5-vuotiasta oli Annen kanssa luistelemassa Varissuon jäähallissa. Ensi viikolla pääsee taas kaksi tai kolme 5-vuotiasta luisteluvuorolle!

Keskiviikkona olimme retkellä Pelttarin kentän leikkipaikalla.

Torstaina eli tänään osa 5-vuotiaista oli Imbin kielikerhossa. Siellä käytiin läpi kehonosia muistipelin avulla. Lapset saivat myös vuorotellen näyttää, missä mikäkin kehonosa on. Keskityttiin erityisesti kasvoihin. Aiheesta on myös tehtävä vihossa. Lopuksi etsittiin Imbin piilottamia kuvia huoneesta pienten vinkkien avulla ja pelattiin Ekapeliä. Torstaina myös 4-vuotiailla oli kielikerhoa Gülistanin ja Annen kanssa kahdessa pienryhmässä. 3-vuotiailla ja lopuilla 5-vuotiaista oli leikkiä.

Huomenna perjantaina meillä on pitkäkestoista leikkiä ja leikkiparin arvonta.

Ensi viikolla meillä on maanantaina valokuvaus. HUOM! Tulkaa maanantaina päiväkotiin viimeistään klo 8:15. Tiistaina meillä on liikuntaa ulkona, ja muutama 5-vuotias lähtee luistelemaan. Keskiviikkona meillä on askartelua lähestyvään isänpäivään liittyen. Torstaina on kielikerhoa ja leikkiä. Perjantaina pitkäkestoista leikkiä ja leikkiparin arvonta.

HUOM: Valokuvaus on siis maanantaina klo 8:30. Tulkaa hyvissä ajoin, paikalla pitää olla viimeistään 8:15, jotta ehdimme siirtymään jumppasaliin kuvaukseen. Myöhästyneet eivät ehdi mukaan. Muistakaa siis ilmoittautua kuvaukseen saamanne paperiohjeen mukaan ja tuokaa myös paperi mukaan päiväkotiin. Kiitos 🙂

Mukavaa viikonloppua!

t. Anne, Gülistan ja Aurora