Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 22.10.2021

Hei vanhemmat!

Olemme tällä viikolla jälleen jumpanneet, laulaneet ja soittaneet, leikkineet, ulkoilleet ja tehneet monenlaista mukavaa!

Maanantaina toisella ryhmällä oli pallojumppaa päiväkodin liikuntasalissa. Toisella ryhmällä oli leikkiä ja piirtämistä.

 

Tiistaina kaikilla oli musiikkia, jossa lauloimme ja soitimme yhdessä. Osa lapsista sai myös kokeilla vapaasti kitaraa, kanteletta, kehärumpua, lautasia ja kellopeliä.

Keskiviikkona toiminnassa tapahtui vaihto, joka oli vain tällä viikolla. Keskiviikkona oli pitkäkestoista leikkiä ja leikkiparin arvonta. Kohta kaikki lapset ovat päässeet ainakin kerran leikkipariksi, jonka jälkeen voimme aloittaa taas uuden kierroksen.

Torstaina oli kielikerho, johon osallistuvat 5-vuotiaat. Heidän  kanssa kerrattiin  sekä värejä ja numeroita. Harjoiteltiin laskemista  leikkien myrkkysienileikkiä.

Perjantaina tehtiin taikataikina lasten kanssa. Lapset itse muovailivat vapaasti ja myöhemmin maalataan ne muodot. Oli hauska lapsille tuottaa aineista oma muovailuvaha.

Lähetämme teille tietoa ensi viikon ohjelmasta tällä kertaa vasta maanantaina. Viestin lopussa tietoa myös Turun kaupungin Pyydä apua -napista.
Hyvää viikonloppua!

T. Anne, Gülistan ja Aurora

 

 

Pyydä apua napin kautta lapsiperheille matalan kynnyksen tukea!

Turun kaupunki on ottanut käyttöön Pyydä apua -napin verkkosivustollaan. Pyydä apua -nappi on matalan kynnyksen sähköinen kanava, jonka tavoitteena on tarjota neuvola- ja kouluikäisten lasten vanhemmille sekä nuorille tukea tai ohjata oikeanlaisen avun piiriin. Lapsiperheille suunnatun verkkopalvelun kautta voi pyytää apua nimettömänä.

Palvelu helpottaa avun pyytämistä, sillä ottaessaan yhteyttä Pyydä apua -napin kautta, ei tarvitse tietää mihin palveluun tai kehen ammattilaiseen tulisi olla yhteydessä kulloinkin.

Nappia painettaessa avautuu helposti täytettävä lomake, joka siirtyy lähettämisen jälkeen asiaa käsittelevälle ammattilaiselle. Hän ottaa yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa apua pyytäneeseen kuntalaiseen tämän toivomalla tavalla – joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pyydä apua -nappi ei sovellu kiireellistä käsittelyä tai päivystyshoitoa vaativiin tilanteisiin, eikä palvelun kautta voi varata aikaa ajanvarauksen ohi.

https://www.turku.fi/uutinen/2021-08-31_pyyda-apua-napin-kautta-lapsiperheille-matalan-kynnyksen-tukea