Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 30.8.2021

Hei!

Tällä viikolla meillä oli kivoja ja monenlaisia toimintoja.

Maanantaina meillä oli liikuntaa päiväkodin jumppasalissa. Venyttelimme ohjeiden mukaan  ja leikimme väritunnelissa ja pallon heittelyä.

Tiistaina meillä oli musiikkia. Lauloimme kitaran kanssa ja kerrattiin lauluja, jotka ovat aiemmin opeteltuja

Keskiviikkona emme voineet mennä retkellä saden vuoksi. Mutta leikimme  pitkäkestoista leikkiä, jossa osa lapsista sai leikkiä leikkihuoneessa ja osa ryhmämme omassa tilassa.

Torstaina olimme jumppasalissa yhteisleikkissä koko ryhmän kanssa. Siinä leikittiin monta eri ohjattua leikkiä, jotka ovat tutustumisleikkejä ja opeteltiin nimet, vastakohta äänet leikkkien kautta. Kielikerho siirtyi työntekijöiden poissaoloista johtuen ensi viikolle.

Perjantaina oli maalaus, jossa lapset maalasivat rullapaperia. Sillä tehdään oman ryhmän akvaario.

Järjestämme joka päivä 5-vuotiaille viskaritehtäviä klo 12:30. He nousevat sängystä aiemmin kuin muut, ja opettajat tekevät heidän kanssaan esim. askarteluja, matematiikkatehtäviä sekä muita 5-vuotiaiden taitoja kehittävää toimintaa.

Ensi viikolla myös askertelua, kielikerhoa, jumppaa ja leikkiä. Leikimme myös joka päivä ulkona niin sadesäällä kuin kauniillakin ilmalla. Muistattehan lasten sadevaatteet joka päivä mukaan. Kiitos 🙂

Hyvää viikkoa!

Terveisin

Gulistan, Anne, Aurora