Tällä viikolla olemme jatkaneet toisiimme tutustumista laulujen ja leikkien avulla.
Tiistain musiikkihetkellä muisteltiin myös vanhaa tuttua laulua väreistä ja kukista ”missä kasvaa punainen kukka”.

Keskiviikkona 3-4 -vuotiaat pääsivät vihdoin piirtelemään ja askartelemaan oman Talvilumikot-ovijulisteensa. Kesälumikot taiteilivat kasvun kansioihinsa uuden kauden kunniaksi lumikko-kansilehden.

Torstaina jumpattiin salissa hyvin vauhdikkaasti koko ryhmän voimin. Kaikki osallistuivat innokkaasti niin ystävänhakuleikkiin kuin sammakko-lampi kiinniottoleikkiinkin. Lopuksi opettelimme uuden leikin, jossa piti tarkasti kuunnella ohjeita (tulva-myrsky-haaksirikko) ja muistaa, miten piti toimia kunkin sanan kohdalla.(Myrsky-sanan kohdalla halattiin kaveria, jottei tuuli vie mukanaan… 🙂 )

Kirjapiirissä olttin poikkeuksellisti ihan koko porukka. Valtavan hienosti lapset jaksoivat kuunnella ja katsella. Ja mikä ilahduttavinta, lapset myös lähtivät aktiivisesti pohtimaan kirjan tapahtumia ja kirjan henkilöiden tunnetiloja.

Perjantaina aamulla laulettiin ”miltä tuntuu nallesta” ja lapset miettivät omia tunnetilojaan nallekuvien avulla. Metsäretkellä kiipeiltiin puissa ja seikkailtiin niin peikkometsässä kuin intiaanijoellakin. Löydetttiinpä vielä mustikoitakin!

Lumikkoviikko 24.-28.8.2020