Pääsiäisen lauluhetki

Pääsiäisvapaita ennen päiväkodin väki kokoontui laulusaliin juhlimaan pääsiäistä ja laulamaan yhdessä pääsiäisen lauluja. ”Tipitii tipi tipi tipi tii, kevät on vallaton…”- laulun myötä saliin saapui rouva Kana, joka oli pesän rakennuspuuhissa. Rouva kana ei ehtinyt kauaa pesässäänsä istua, kun Pääsiäispupu saapui potkulaudalla paikalle mukanaan jokin ihmeellinen löytö. Kana tunnisti pupun löydön heti pääsiäismunaksi ja uskaltautui avaaman munan. Munan sisällä oli monta pikku tipua, joilla kaikilla oli paljon asiaa… Vuorotellen tiput saivat suunvuoron ja ne piipittivät kanan korvaan pääsiäisen toivelaulujaan. Kun ryhmät olivat esittäneet omat teemaan sopivat lauluesityksensä, koko päiväkoti tanssi yhdessä tiputanssin. Tiputanssin jälkeen Kanaa alkoi hieman ahdistaa ja kaikkien yllätykseksi Kanalta plumpsahti pääsiäismuna!!  Onnea Kanalle perheenlisäyksestä! 🙂

P4170444  P4170447

P4170438

Kuvassa: Lauluhetken vetäjät Pääsiäispupu ja Rouva Kana sekä rekvisiittaa sekä Kastehelmien Pikku jänö nukkuu- laululeikki.