Juhannustanssit

Juhannusta juhlittiin Nummenpuistokadulla tanssien merkeissä hieman sateisesta säästä huolimatta. Mukana oli vanhaa ja perinteistä lastenlaulua ja valssia, mutta jalalla pantiin koreaksi myös hiphopaten Robinin tahdissa.

Nummenpuistokadun väki toivottaa kaikille mukavaa Juhannusta!

Viljelylaatikot Numppiksessa

Turun kaupunki tarjosi tänä kesänä istutuslaatikoita kaupunkilaisten käyttöön ja saimme yhden myös tähän Numppiksen nurkille. Viljelylaatikko on päiväkodin vieressä, henkilökunnan oven läheisellä nurmialueella.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla pohjustimme laatikon sanomalehdillä, lapioimalla mullat säkeistä ja istutimme laatikkoon kehäkukkia ja herneitä, jonka jälkeen kastelimme mullan ja istutukset huolellisesti. Tarkoituksena on seurata kasvien kasvua pitkin kesää ja huolehtia riittävästä veden saannista.

Vappuhulinat

Vapunaattona päviäkodin salissa oli melkoiset vappuhulinat. Fröbelin palikat pauhasivat, kun pompoteltiin ilmapalloja, hypittiin trampoliinilla, sukellettiin pallomereen ja laskettiin liukumäkeä. Liikkeellä oli erityisen paljon kaikenlaisia satuhahmoja…

Roolileikkiviikko

Viikolla 16 päiväkotimme sali oli varattu erilaisille roolileikeille. Lapsille oli valmisteltu puitteet ja välineet monenlaiseen leikkiin. Siellä oli muun muassa lääkärin vastaanotto, kotileikkinurkka, hevostalli ja jäätelökioski. Tarkoituksena oli tarjota lapsille uusi leikkiympäristö ja uudenlaisia leikkirooleja.

Ystävänpäivän hulinaa

Ystävänpäivänä kokoonnuimme kaikki saliin viettämään yhteistä ystävänpäivähetkeä. Pupu ja kissa laulatti lapsia ja Pate postimies polkaisi paikalle potkulaudallaan tuoden postilaatikkoon ystävänpäiväpostia kaikille ryhmille.