Unelmien liikuntapäivä

Valtakunnallista unelmien liikuntapäivää vietettiin myös Nummenpuistokadun päiväkodissa. Tällä kertaa päiväkodin pihalle syntyi lasten itse suunnittelemia liikuntapisteitä, joita kaikki ryhmät pääsivät vuorollaan kiertämään.
Liikuntapisteillä muun muassa hypättiin esteitä keppihevosilla, tanssittiin musiikin tahdissa ja keilattiin hiekkaämpäreitä palloilla. Hauskaa oli ja lämmin tuli!

Vappuhulinat 28.4.

Tänäkin vuonna Numppiksessa juhlittiin vappua perinteisessä vappudiscossa! Liikunnallista puuhaa oli monipuolisesti tarjolla fröbelin palikoiden ja smurffien tahdissa.

 

Flashmob yllättää päiväkodissa

Keväisestä auringonpaisteesta nautittiin Numpparin pihalla peppuja keinuttaen, kun vauhdikas flashmob yllätti päiväkodin lapset. Flashmobin ideana on, että jotain yllättävää tapahtuu hetkessä ja jonka jälkeen palataan takaisin arkihommiin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Lasten yllätykseksi to 20.4. klo 10 alkoi Numppiksen pihalla raikua stereoista Frööbelin palikoiden Sutsi satsi satsaa. Innostuneet ilmeet valtasivat pihan ja kohta oli jo koko Nummenpuistokadun päiväkodin piha täynnä iloisia tanssijoita ja ”sutsi satsaajia”. Vaikka lapset eivät tienneet tapahtumasta etukäteen juurikaan mitään tanssivat he silti riemua täynnä ja hetkeen heittäytyen. Kappaleen loputtua yksi pihan aikuisista kysyi  5 vuotiaalta, että ”mitä äsken oikein tapahtui?” ja tähän lapsi totesi vain tyynesti, että ”tanssittiin Sutsi satsia” ja palasi takaisin omiin leikkeihinsä. Kukahan siis flashmobbasi ja kenet…?

Aurinkoista kevättä!

 

Kalevalanpäivän viettoa

Päiväkodin kaikki ryhmät kokoontuivat saliin viettämään yhdessä Kalevalanpäivää. Leikimme ja lauloimme vanhoja perinnelauluja. Meillä oli myös pienimuotoinen vanhojen esineiden näyttely.  Aikuisista moni juhlisti päivää lisäksi Kalevala koruilla, joita riitti näyttelyynkin astui.

14.2.2017 Ystävänpäivän näytelmänä ”Kettu ja Pupu eväsretkellä”

Erilaisuudestaan huolimatta Kettu ja Pupu olivat parhaat ystävät, jotka tekivät kaiken yhdessä. He nukkuivat yhdessä, heräsivät yhdessä ja joivat aamukahvit yhdessä. He myös jumppasivat, siivosivat ja lukivat kirjoja yhdessä. Nyt he olivat lähdössä eväsretkelle yhdessä. Retken aikana tapahtui pelottaviakin asioita, mutta niistäkin selvittiin. Loppu hyvin, kaikki hyvin!