Moision päiväkoti

Tervetuloa Moision päiväkodin sivuille!

Päivitämme parhaillaan tätä sivustoa paremmaksi… 🙂 Ajankohtaista-osiossa on tuoreimmat kuulumiset.

Toimintakausi 2020-2021 on saatu käyntiin. Blogin päivitystyö jatkuu myös. Syyskuusta eteenpäin jokainen ryhmä vuorollaan kertoo täällä jotain omasta toiminnastaan. Kuismien eskariryhmä aloittaa kuulumisten kertomisen. Kuulumiset löytyvät blogin ajankohtaista-osiosta.

Seuraamme koronatilannetta jatkuvasti. Noudatamme THL:n ja OPH:n ohjeita ja suosituksia. Panostamme ulkopedagogiikkaan. Meillä on iso piha ja ihanat metsät ympärillämme.

Pidämme tärkeänä lasten sekä aikuisten hyvinvointia. Pyrimme siihen, että jokaisella olisi turvallinen ja hyvä olla Moision päiväkodissa 🙂

Moision päiväkoti sijaitsee pohjoisessa Turussa rauhallisella pientaloalueella. Läheisyydestä löytyy mm. leikkipuistoja, kuntorata, hiekka-/luistelukenttiä sekä metsäinen lähiluonto, jotka antavat hyvät ulkoilumahdollisuudet päiväkodin ulkopuolella. Mahdollisuus on myös hyödyntää Moision alakoulun yhteydessä olevaa liikuntahallia.

Päiväkotirakennustamme kutsutaan B-taloksi. Rakennuksessa toimii neljä ryhmää, joissa on 1-6-vuotiaita lapsia. Toinen esiopetusryhmistämme toimii Moision koulun tiloissa. Osana Moision päiväkodin toimintaa ovat myös ulkoleikkikoulu Käpälämäki, avoin päiväkoti Kotilo sekä Virgonkentän leikkipuisto.