Hei, hei, ystäväni!

Tänään vietimme eskarin kevätjuhlaa ja samalla viimeistä esiopetuspäivää. Juhlassa näimme katsauksen kuluneeseen esiopetusvuoteen. Karhut esittivät itse tekemillään supersankarihahmoilla itse keksimänsä Aarrearkun jahti -näytelmän. Näimme tieteellisiä kokeita ja saimme maistiaisen Karhukurssista sekä itse tehdystä laulusta. Lauloimme lauluja ”Erilaiset ihmiset” ja ”Elämää maatilalla” -projekteihimme liittyen. Lopuksi eskarilaiset saivat ruusut ja todistukset raikuvien aplodien ja hurrausten saattelemina.

Juhlan jälkeen kävimme tutustumassa iltapäiväkerhoon ja nautimme Seikkiksessä päivän kunniaksi jätskit.

Kiitos Karhuille, perheille ja eri yhteistyötahoille kuluneesta eskarivuodesta!

”Jollei lähde, ei voi palata. Ja nyt voisi halata. Muista sinä minua, minä muistan sinua. Hei, hei, ystäväni!” -Kyösti Salmijärvi