Eläimellistä menoa

Olemme liikkuneet maatilan eläinten innoittamina. Jumpassa tanssimme Ponien kannustustanssin, leikimme Ketut ja kanat -leikkiä, tanssimme Tiputanssin tahdissa, temppuilimme koirien temppukoulussa, hypimme hevosina aitojen yli ja kiipeilimme kissojen kiipeilypuissa. Lopuksi rauhoituimme maatilajoogassa kana, hevonen, kissa, lehmä ja possu asennoissa.

Pelasimme lähoitajaharjoittelijamme opastuksessa Kahoot! -oppimispelillä Kissat ja koirat -tietovisaa. Lisäksi teimme erilaisia kissojen ja koirien aistiharjoituksia (Aarrearkku-leikki, rusinameditaatio, tuoksupurkit sekä kissojen ja koirien Kosketuskahvila).

Lähihoitajaharjoittelijamme kanssa muovailimme taikataikinasta maatilaan liittyviä asioita. Apuna suunnittelussa käytimme aiheeseen liittyviä kirjoja ja esineitä. Taikinan kuivuttua maalaamme esineet ja rakennamme laatikoihin miniatyyrimaatiloja. Ohjeen taikinaan otimme täältä: https://yhteishyva.fi/koti/taikataikina-muovailumassa/article-61930

Loppuviikosta teemme metsäretken, jossa eläinleikit saavat varmasti jatkoa.