Karhujen kirjavinkkausta

Karhut järjestävät toisilleen kirjavinkkausta. Lapset saavat tuoda esiopetukseen lempikirjojaan näyttelyyn ja esitellä niitä toisilleen. Kirjoja myös luetaan pitkin syksyä. Karhujen kirjavinkkaus on osa Koko Turku lukee -kampanjaa (#kokoturkulukee). Tässä Suklaalevyjen kirjavinkkejä:

Suklaalevyjen kirjavinkkejä. Kirjoja voi tutkia eteisen näyttelyssä.

Mauri Kunnas, Yökirja: No se on sellanen kummituskirja ja siinä tapahtuu kaikkia ihmeellistä vaikka kaikkia sellasia mitä ei yleensä suomessa tapahdu niinku autoja yöllä.

Mauri Kunnas, Koiramäki: Siinä kerrotaan miten vanhaan aikaan elettiin.

Kauneimmat Disney Sadut, Prinsessa Ruusunen: Se ku se meni sinne metsään laulamaan oli mielenkiintosta ja se ku se tykkää eläimistä.

Pirkko Koskimies & Maija Lindgren, Pupu Tupuna vauhdissa: Se sit lensi niinku tosi hassua koska se lensi ja hyppäs rattaihin ja se ajoi alas ja sit se meni vieläkin alas ja sit ku siä oli edessä kivi ja se lensi taivaalla se sai kiinni yhden linnun.

Aku Ankka N:o 24 -15.6.2016: Se kertoo jalkapallosta. Tykkään Aku Ankasta, kun niitä on hauska lukee.

My Little Pony, Kaaoksen kesyttäjät: Ponit etsii harmonian elementtejä.

Christine Jüngling & Manfred Tophoven, Vähän aikaa Vielä!: Yksi poika ja yksi tyttö meni seikkikseen ja söi eväitä.

Dream Works Treasury, Shrek: Ne pussaa.

Walt Disney, Pepistä tulee sankari: Pepi on hauska ja se on hassu ja vähän hölmö. Sen hölmöys on siitä ku yks täti tos sadussa etsii sen ruusua ja se löys sen ruusun ja se oli tavallinen ruusu ja se täti etsi Ruusua joka oli kissa ja Pepi löysin sen.

Kuvasta puuttuu Aino Havukaisen & Sami Toivosen Tatu ja Patu supersankareina: No siinä tapahtuu et ne laittaa jotain supersankareiden pukuja ja sit ne näkee supersankarin.

Lisää kirjavinkkausta luvassa myöhemmin.