Karhujen omenapiirakka (pellillinen)

TARVITSET:

4 KANANMUNAA

3DL SOKERIA

4,5DL VEHNÄJAUHIJA

2TL LEIVINJAUHETTA

1,5DL MAITOA

1DL RUOKAÖLJYÄ

OMENOITA VIIPAILEINA (OMENIEN TILALLE KÄY MYÖS ESIM. MUSTIKAT)

KANELIA

SOKERIA

  • VATKAA KANANMUNAT JA SOKERI KUOHKEAKSI VAAHDOKSI

  • SEKOITA KUIVAT AINEET KESKENÄÄN JA LISÄÄ VAAHTOON

  • MITTAA MAITO JA ÖLJY JA LISÄÄ NE TAIKINAN SEKAAN

  • PESE OMENAT JA KUORI, POISTA SIEMENKODAT JA LEIKKAA OHUITA VIIPALEITA (KOTIMAISET OMENAT VOI LAITTAA KUORINEEN)

  • KAADA TAIKINA LEIVINPAPERILLA VUORATTUUN UUNIPELTIIN JA LAITTELE OMENAVIIPALEET PÄÄLLE

  • OMENAVIIPALEIDEN PÄÄLLE OMAN MAUN MUKAAN SOKERIA JA KANELIA

  • PAISTA 225 ASTEISESSA UUNISSA N. 15 MIN

  • VOIT TARJOTA PIIRAKAN SELLAISENAAN TAI VANILJAKASTIKKEEN TAI JÄÄTELÖN KANSSA.