Karnevaalit 2020

Tervetuloa Katariina Karnevaaleihin la 25.4.2020 klo: 10-14

paikka: Katariinan koulu, Kirkkotie 31

Tervetuloa vuotuiseen koko perheen tapahtumaan nauttimaan Katariinan koulun karnevaaleista. Toimintaa on niin ulkona kuin sisälläkin. On pomppulinnaa, hevosajelua, liikunnanihmemaata, hattaraa, popcornia, makkaraa, vohveleita, sekä kaikkea muuta kivaa. Osa toiminnoista on ilmaisia ja loputkin tarjotaan hyvin huokeaan hintaan. Tule kokemaan ja näkemään Katariinan henki, jossa koko koulu yhdessä oppilaiden ja huoltajien kanssa tarjoaa hyvä tunnelmaisen kevät tapahtuman perheille niin pienille kuin isoillekin.

Karnevaalit ovat siis koko koulun ja huoltajien järjestämä tapahtuma, jonka moottorina toimii Katariinan koulun tuki ry. (vanhempain yhdistys)

 

Karnevaalien avulla mahdollistamme sen, että 9-luokkalaiset pääsevät opintomatkalle Viroon, pienemmät Turkuun ja sen lähiympäristöön kevätretkille. Näiden hienojen matkakokemusten lisäksi karnevaalien tuotoista koulun käyttöön saadaan: stipendi rahaa, valinnaisviikon ravintola reissut, oppilaskunnan järjestämiin tapahtumiin tarjoilua, Kuortane Games jne.

Oppilaille Karnevaaleilla on tärkeä merkitys. Päivää odotetaan, suunnitellaan ja valmistellaan pitkään koululla. Opitaan uusia asioita, kannetaan vastuuta.

 

Karnevaali tipunen Ioanna

Oletko kiinnostunut sponsoroimaan tai onko sinulla jotain toimintaa, jota haluat tulla esittelemään koulullemme?

Voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen, joko:

puhelimitse

040 352 0983

tai

sähköpostilla

ioanna.petriotis@turku.fi

Ioanna Petriotis
erityisluokanopettaja
Katariinan koulu
ioanna.petriotis@turku.fi
040 352 0983