Villiviikunoiden elokuun touhuja

Heippa taas ja hyvä syksyn alkua!

Meillä Villiviikunoissa elokuun teemana on ollut tutustuminen. Uudet, pienoiset päiväkodin aloittajat ovat tutustuneet päiväkodin arkeen vanhempien konkareiden opastuksella.

Elokuun touhuilut kuvina:

Sisäleikeissä lemppareita ovat olleet mm. sorminuket, maatilaleikki, puinen juna ja dublot. Myös soivat lelut ovat olleet suosiossa 🙂

Pöytähommia: muovailua, värityskuvia, palapelejä

Poistuimme päiväkodin porttien ulkopuolelle:  harjoittelimme parijonossa kävelyä ja reissun kruunasi lähipuisto, joka tarjosi hyvät puitteet motoristen taitojen harjoitteluun. Kiipeilyverkot- ja puut, tunnelit sekä kolme eri liukumäkeä olivat lasten suosiossa 🙂
Aamut ovat alkaneet olla viileitä, mutta iltapäivät ovat saattaneet olla jopa kuumia. Myös sadekelejä on ollut jonkun verran ja niiden ansiosta ollaan saatu aikaiseksi hauskat lätäkköleikit! Lempparijuttuja pihalla on rekkojen ja autojen ajaminen, potkupyörällä pyöräily, liukuminen, keinuminen ja hiekkalaatikkoleikit 🙂
Syksyn marjoihin tutustumista ja niiden maalausta ikkunaan sekä paperille. 🙂
Aamupiireissä ollaan harjoiteltu kehonosia jumppaamalla pää-olkapää-peppu -laulun tahtiin. ”Pikku jänö nukkuu” on myös yksi lauletuimmista lauluista hämä-hämä-häkin sekä tuiki-tuiki tähtösen lisäksi. 🙂