Syyskuun kuulumiset

Retkipäivä!

Syyskuu alkaa olla takanapäin ja on taas aika pohtia, mitä Villiviikunoiden kuukauteen on mahtunut!

 

Koko päiväkodin palloilutapahtumassa

 

Syyskuu oli Turun kaupungin päiväkodeissa liikuntakuukausi! Meidän päiväkodissa Hopeahavut järjestivätkin teemakuukauden kunniaksi koko talolle yhteisen pallottelutapahtuman viereisellä urheilukentällä. Tapahtumaan sai ottaa mukaan oman pallon ja lopuksi saatiin vielä mitalit kaulaan (katso lisää ajankohtaista-osiosta).

    • Olemme syyskuun aikana käyneet viereisellä urheilukentällä ihan omankin ryhmän kesken liikkumassa ja nauttimassa erilaisesta ympäristöstä. Päiväkodin salissa taas olemme jatkaneet tutustumista erilaisiin välineisiin.
Retkellä ihmettelemässä
    Iltapäivisin unihuoneemme onkin muuttunut jumppasaliksi, jossa on päässyt mopoilemaan, palloilemaan ja tanssimaan. Villiviikunat nauttivat liikunnasta hurjasti ja aikuisten tehtäväksi jää vain antaa sille aikaa & mahdollisuuksia.
Sormiväritaiteilua

Kädentaitojen teemana on ollut sormimaalaus – mistä Villiviikunat eivät tunnu saavan tarpeekseen! Maalailla voisi loputtomasti ja tutkia värien sekottumista paperilla. Sormiväreillessä olemme saaneet ryhmään näkyviin vähän syksyn merkkejä. Syksystä on nautittu myös raittiin ulkoilman merkeissä. Hiekka on nyt koostumukseltaan täydellistä kakkujen tekoon ja vesileikit houkuttelevat sadekeleillä.

Ensi kuussa vietetään lukulokakuuta! Villiviikunoilla on vaikka mitä hauskaa mielessä teemakuukautta ajatellen: tärkeimpänä tietysti lukea erityisen paljon! Lokakuussa painottuu myös kehonhahmoitus ja kehonosien nimeäminen. Lokakuun lopussa vietämme nalleviikkoa, josta infoamme vielä erikseen. Tulossa on siis tapahtumarikas kuukausi!