Elokuun paluu arkeen

Elokuussa olemme taas siirtyneet omiin ryhmätiloihin ja Villiviikunat ovat pikkuhiljaa palailleet kesälomilta arjen pariin!
Koko elokuun olemme tutustuneet toisiimme ja arkeemme taas uudestaan, uudet Villiviikunat vasta ensimmäistä kertaa. Olemme leikkineet paljon ja tutkineet leluja, sekä ulkoilleet pihaan tutustuen. Jumppasaliakin olemme käyneet ihmettelemässä ja testailemassa erilaisia välineitä – palloja, mahalautoja, puolapuita, köysiä, trampoliinia, mopoja…

Villiviikunat ovat tykänneet hirveästi myös erilaisista pöytähommista, kuten tappipelit, hamahelmet ja palapelit. Lauluissa innostaa eläimet Pikkujänöistä sammakoihin. Omien päivittäisten laulupiirien lisäksi olemme pitäneet vuororyhmien yhteisiä lauluhetkiä kaiken ikäisten lasten kanssa.

Päivärytmimme pysyy edelleen samana, kuin myös viikon pääsääntöinen rakenne: maanantaista keskiviikkoon puuhia pienryhmittäin, torstaisin jumppaillaan salissa ja perjantaisin lauletaan, ihan Villiviikunoiden kesken tai toisten ryhmien kanssa yhdessä.

Syyskuussa vietetään liikuntakuukautta! Olemme ainakin aikeissa mennä ihmettelemään urheilukentälle ja ottaa jumppavälineitä ryhmän tiloihin. Lauluissa painottuu siis liikuntaan innostavat laulut perinteisten syksylaulujen rinnalla. Sormet päästään upottamaan maaleihin, kun kädentaidoissa painottuu sormimaalailut ja lorupussit tulevat tutuiksi.

Piirtelyhetki
Vuororyhmien yhteisellä lauluhetkellä riitti vauhtia
Maatilaleikkiä
Hamahelmet ja muut pöytähommat ovat suosittuja Villiviikunoissa
Hiekkaleikkejä