Kultakirsikoiden toukokuu

Kultakirsikoiden kevät jatkui vielä hieman poikkeuksellisena myös touko -ja kesäkuun ajan. Vaikka kausi onkin ollut täysin erilainen, kuin olimme suunnitelleet, niin oli meille kaikille erityisen tärkeää saada päättää kausi yhdessä. Lasten toiveiden mukaisesti pakkasimme herkkueväät reppuun ja levitimme viltin nurmikolle. Aurinko suosi meidän piknikkiä ja omat sekä kaverin eväät maistuivat erityisen hyviltä. Lisäksi ohjelmassa oli lasten yhteisiä ja itsenäisiä esityksiä. Musiikki soi ja aploodit raikasivat 🙂

Herkkueväitä ja esityksiä.

 

Myös eskarit viettivät päättäjäisiä omalla tavallaan. Jokaiselle ojennettiin todistus hyvin suoritetusta eskarista sekä ruusu. Ilmassa oli haikeutta sekä innostusta. Pitkä päiväkotiura jää taakse ja edessä odottaa uusi ja jännittävä aika koululaisena.

Iloiset koulutielle lähtijät

 

Nyt osa meistä on jo viettäneet kesälomansa, osa on parhaillaan lomalla ja osalla se vasta on edessä. 🙂

-Samapa se onko siis loma jo takana tai vasta edessä: Nyt on aika nauttia lämmöstä ja kesän valosta! Syksyllä kultakirsikoiden kuvioissa onkin taas uusia lapsia sekä aikuisia. Kuviot siis hieman muuttu, muuta tuskimpa se vauhtia hidastaa 🙂 Ihanaa kesää!