Meteoreiden Jouluterveiset

Meteoreissa otettiin varaslähtö Jouluun ja vietettiin pikkujouluja jo marraskuun lopulla. Pikkujouluissa laulettiin ja leikittiin joulun laululeikkejä, kuten Titi-Nallen Karhutarinaa ja Fröbelin palikoiden Pikkuinen tonttu. Pipareiden herkuttelua unohtamatta!

Lasten tekemiä pipareita.
Meteoreiden piparit.

Meteoreissa on innokkaita askartelijoita ja  mm. 5-vuotiaat ompelivat joulukuusia vihreästä huovasta, jotka koristeltiin eri värisillä huopapaloilla ja paljeteilla. 3- ja 4-vuotiaat tekivät joulukuusia kieputtamalla kolmion muotoisen pahvin ympärille eri sävyisiä vihreitä lankoja. Lopuksi kuuset koristeltiin myös paljeteilla. Joulukuusien lisäksi askarreltiin muutamat erilaiset tontut!

Pahvitonttuja
Lasten tekemiä tonttuja.
Ommeltuja kuusia
Viskareiden ompelemia joulukuusia.
Joulukuusi askarteluja
3- ja 4-vuotiaiden tekemiä joulukuusia.

 

 

Tonttuaskarteluja
Tonttuaskarteluja.

Meteoreiden joulukalenteria varten jokainen sai askarrella oman joulupallon. Tonttu on ollut niin kiltti, että on päivittäin tuonut meille pienen pussukan, josta on löytynyt aina yksi joulupallo ja jokin jouluinen laululeikki, tonttujumppa, jouluarvoituksia tai muuta pientä puuhaa päiväpiireihin.

Joulukuusi
Joulukuusi, jossa kalenterista tulleita joulupalloja.

Oikein ihanaa Joulun aikaa kaikille ja onnea uudelle vuodelle 2022!

Toivottaa: Meteorit