Vipinää ja vilskettä

Hei

Syksy porskuttaa vauhdilla eteenpäin ja niin porskuttavat myös kuut 🙂 Kuluneet viikot ovat olleet täynnä vauhdikasta ja etenkin lapsille mielekästä toimintaa. Lapsista kumpuaa suunnattomasti ihania ideoita joiden toteutuksen mahdollistaminen saa vipinää koko ryhmään 🙂

V-kirjaimen harjoittelu suolaan.

V kirjainta harjoittelimme perinteisen vihkotyöskentelyn lisäksi myös suolaan piirtämällä. Suolan, liiman sekä punaisen maalin avulla teimme piirtämällemme ihmiselle myös verisuonet ja katsoimme kuinka punainen maali liikkuu ”suonissa” veren lailla eteenpäin.

Perjantaina 4.10 pääsimme opettelemaan tärkeitä ensiaputaitoja Turun ammattikorkeakoululle. Suuret kiitokset sairaanhoitoalan opiskelijoille sekä opettajille mahtavasta ja opettavasta päivästä 🙂

ensiaputaitojen harjoittelu. nukkevauva keskoskaapissa. hätänumeron harjoitteleminen.

Syksyiset sateet ovat tuoneet paljon iloa Kuiden ryhmälle. Sateen tuomat lätäköt ovat tarjonneet mitä parasta ajanvietettä sekä oppimisen paikkoja.

lätäkön syvyyden mittaaminen. tussin tutkiminen lätäkössä.

Lätäköissä voi mm. tutkia sen syvyyttä, mutta myös mitä tussi pitääkään sisällään.

Puupalikoista rakentamista.

Ryhmämme muutama lapsi on erityisen kiinnostuneita Titanicista. Pienet puunpalat osoittautuivatkin oiviksi rakennuspaloiksi. Rakennusprojektia on hartaudella rakennettu useamman päivän ajan ja tänään koitti hetki lähettää uljaat Titanicit matkalleen.itserakennettujen Titanic-laivojen kuvaamista.

Lapsen rakentama Titanic-laiva.

lapsen puusta rakentama Titanic-laiva

Mukavaa ja innostavaa lokakuuta kaikille 🙂

Toivottavat

kuu eskarit