Eskarit liikkeellä

Hei

Uusi esikouluvuosi on heti alkanut vauhdikkaasti ja olemmekin alkaneet ottaa lähiseutujen lisäksi myös muuta Turkua haltuun 🙂 Liikumme paljon lähimetsissä ja puistoissa, mutta hyppäämme myös paikallisliikenteen kyytiin ja suuntaamme kohti uusia seikkailuja.

Lapset kokoavat rikki mennyttä savupiippua uudelleen. Lähimetsästä voi löytää yllättäviä aarteita. Lapset kokoavat rikki mennyttä piippua palapelin tavoin.

Lapset Friskalan lintutornilla.

Friskalan lintutornilta oli upeat näkymät. Näimme kanadanhanhia, töyhtöhyyppiä, kuovin, taivaanvuohen ja jalokurjen. Tunnistusapua saimme erittäin ystävälliseltä lintutieteilijältä, jonka tornilla tapasimme.

HC Bergin näyttely Wäinö Aaltosen museossa.

Perjantaina 6.9 hyppäsimme Bussiin ja suuntasimme kohti Wäinö Aaltosen museota. Pääsimme katsomaan HC Bergin näyttelyä, jossa on paljon nähtävää, varsinkin kun taidetta uskaltautuu katsomaan eri kulmista 🙂

metsä. Lapset syövät eväitä.

Retki laavulle sujui reippailta retkeilijöiltä oikein hyvin. Pitkän kävelymatkan päätteeksi eväät maistuivat oikein hyviltä. Uuden metsän leikkipaikkoja tutkittiin innokkaasti ja ennen lähtöä lauloimme kaikkien esikoululaisten kanssa yhdessä nukkuvista vihanneksista 🙂

Kokemustenjanoiset esikoululaiset ovat mitä parasta retkiseuraa ja näin hienojen retkeilijöiden kanssa teemme varmasti vielä monen monta retkeä kuluvan vuoden aikana 🙂

Mukavaa syyskuuta kaikille

Toivottavat

pienet sekä isot kuut