70-vuotias Lautturin päiväkoti toivottaa hyvää kesää!

Tämä vuosi on ollut Lautturin juhlavuosi, ihana päiväkotimme saavutti huiman 70-vuoden iän. Uutena päivähoitomuotona Lautturissa aloitti syksyllä 2018 ulkoleikkikerho, sisäleikkikerho sekä perhekerho. Kevään aikana olemme juhlistaneet päiväkotiamme Avointen ovien merkeissä, lapset ovat leiponeet vieraille, suunnitelleet ja tehneet juhlakoristelua ym. Sirkusaiheiseen kevätjuhlaamme saimme juhlavuoden kunniaksi oikean sirkusjönglöörin, jonka innoittamana lapset pääsivät näyttämään omia sirkustemppujaan ja saivathan perheet yhdessä myös tehdä eri pisteissä monenlaista mukavaa. Upea ilma kruunasi juhlan ja piha täyttyi yhdessä tekemisen riemusta.

Nyt Lautturi jää kesätauolle.

Hyvää juhannusta ja kesää toivottaa koko päiväkodin väki!Kevätjuhlan sirkustaiteilijoita