Perjantai 3.11.

Perjantai 3.11.

Koulupäivä alkoi 8.15. Tapasimme koulun edessä ja koulun rehtori esitteli meille koulua. Koulu oli niin iso ettemme ehtineet kiertää sitä kokonaan, mutta tärkeimmät paikat tuli käytyä. Kiersimme koulun päärakennuksessa, kävimme liikuntasalissa ja ammattipuolen erillisissä luokissa. 

Kierroksen jälkeen menimme koulun cafeteriaan syömään churroja suklaakastikkeella. Syömisen jälkeen osallistuimme espanjalaisten englannin tunnille ja teimme yhdessä tehtävämonisteita museosta, johon olimme menossa maanantaina. Englannin tunnin jälkeen oli päivän ainut välitunti joka kesti 30 minuuttia. Oppilaat saivat poistua koulun alueelta ja suurin osa lähtikin läheiseen kauppaan. 

Välitunnin jälkeen seurasimme eri oppitunteja.  

Matikantunnilla oli melko levotonta suomeen verrattuna, opettaja opetti uutta asiaa koko oppitunnin eivätkä oppilaat tehneet itse tehtäviä. Tietotekniikan tunnilla istuin parini vieressä, kun hän teki tietokoneella annettuja tehtäviä. Luokassa oli melko rauhallista. Opettaja myös kirjoitti tehtäviä taululle mitä oppilaat saivat tulla ratkaisemaan. Opettaja opetti oppilaille jakolaskuja.  

Oppituntien jälkeen meillä suomalaisilla oli liikuntatunti jossa pelasimme erilaisia pelejä. Liikunnan jälkeen oli draamatyöpaja, jossa osallistuimme erilaisiin harjoituksiin, esimerkiksi pantomiimiin.  

Illalla oli vapaa-aikaa parien kanssa, ja me molemmat menimme eri kuppakeskuksiin. Oasiz ei ollut ihan Alcalassa vaan Madridin ja sen välissä. Se todella hieno, siellä keskellä oli tekojärvi ja reunoilla palmuja.  Toinen kauppakeskus oli pienenpi ja perinteisemmpi mutta kaupat erosivat paljon Suomen kaupoista.

Comments are closed.