Tervetuloa

Tervetuloa Vasaramäkeen!

Vasaramäen päivähoitoyksikössä Rakuunatiellä toimii kahdeksan lapsiryhmää. Herukat ja Vaapukat ovat 1-3- vuotiaiden lasten ryhmiä, Kirsikat ja Puolukat ovat 3-5- vuotiaiden lasten ryhmiä. Mansikat on 1-5- vuotiaiden lasten allergiaryhmä.  Mustikat on 3-5- vuotiaiden lasten alueellinen integroitu ryhmä. Päiväkodissa toimivat myös esiopetusryhmät Karpalot ja Karviaiset.

Päiväkotimme sijaitsee kauniissa ja monipuolisessa toimintaympäristössä, lähellä Kupittaan seikkailupuistoa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Kirjasto, metsät, useat leikkipuistot, luistelukenttä/urheilukenttä ja paljon muita mukavia aktiviteetteja löytyy pienille jaloille sopivan kävelymatkan päästä. Päiväkotimme sisä- ja ulkotilat on remontoitu viimeisen vuosikymmenen aikana, ja myös pihamme on uudistettu lasten tarpeiden mukaan vastikään.

Meillä oppiminen tapahtuu elämyksien kautta, leikkien ja toiminnallisesti kaikissa ikäryhmissä. Asiantunteva henkilökuntamme kuuntelee lasten ideoita herkin korvin ja toimintaa ideoidaan lapsilähtöisesti.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään iloiseen joukkoomme!