Tervetuloa

Tervetuloa Vasaramäkeen!

Vasaramäen päivähoitoyksikössä Rakuunatiellä toimii useita päivähoidon sisarusryhmiä ja esiopetusryhmiä. Herukat, Kirsikat, Puolukat ja Vaapukat ovat sisarusryhmiä, joissa lapset ovat iältään 1-5-vuotiaita. Sisarusryhmässä ryhmän lapset voivat olla keskenään eri ikäisiä: lapset leikkivät yhdessä ja oppivat toisiltaan. Mansikat on allergiaryhmä ja Mustikat on alueellinen integroitu ryhmä. Päiväkodissa toimivat myös esiopetusryhmät.

Päiväkotimme sijaitsee kauniissa ja monipuolisessa toimintaympäristössä, lähellä Kupittaan seikkailupuistoa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Kirjasto, metsät, useat leikkipuistot, luistelukenttä/urheilukenttä ja paljon muita mukavia aktiviteetteja löytyy pienille jaloille sopivan kävelymatkan päästä. Päiväkotimme sisä- ja ulkotilat on remontoitu viimeisen vuosikymmenen aikana, ja myös pihamme on uudistettu lasten tarpeiden mukaan vastikään.

Meillä oppiminen tapahtuu elämyksien kautta, leikkien ja toiminnallisesti kaikissa ikäryhmissä. Asiantunteva henkilökuntamme kuuntelee lasten ideoita herkin korvin ja toimintaa ideoidaan lapsilähtöisesti.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään iloiseen joukkoomme!