Tuotannon työnjohtaja koulutus

Työnjohdon oppisopimuskoulutus soveltuu työjohto-, esimies-, tiimivastaava-, tuotantovastaava- ja nokkamiestehtävissä toimiville, joilla on halu kehittää esimiesosaamistaan.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnossa (180 osp) harjaannut osaavaksi työnjohtajaksi ja esimieheksi. Opit johtamaan ja kehittämään vastuualueesi työprosessia, projekteja, henkilöstöä sekä omaa osaamistasi esimiehenä. Koulutuksessa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun on toimittava työpaikkasi esimiestehtävissä tai sitä tukevissa asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Koulutuksesta vastaa Consulting Partners Networkin asiantuntijaverkosto, jonka osaaminen pohjautuu uusimpaan kunkin aihealueen käytäntöön ja tutkimustietoon.

Katso koulutuksen esittelyvideo tästä.

Koulutus kestää 12 kuukautta ja sisältää 11 valmentavaa lähipäivää sekä verkko-opintoja ja kehittämisprojektin työpaikallasi. Koulutus sisältää myös MIF:n johtamisen ja yhteistoimintakäyttäytymisen 360 arvioinnin.

Tuotannon työnjohtajan rooli uudistuu – osaamista on hyvä päivittää

Valmennuksen toteuttamisessa noudatamme alueellisesti sovellettuja THL:n suosituksia ja määräyksiä koronatilanteen mukaisesti.

Lähivalmennuksessa pidämme yllä riittäviä etäisyyksiä sekä noudatamme kasvomaskien ja käsidesien käyttösuosituksia.

Mikäli koronatilanne vaikeutuu, olemme varautuneet tutkinto-ohjelman toteuttamiseen yhdistelmänä virtuaalista etä- ja lähivalmennusta.