Tuotannon työnjohtaja koulutus

Työnjohdon oppisopimuskoulutus soveltuu työjohto-, esimies-, tiimivastaava-, tuotantovastaava- ja nokkamiestehtävissä toimiville, joilla on halu kehittää esimiesosaamistaan.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnossa (180 osp) harjaannut osaavaksi työnjohtajaksi ja esimieheksi. Opit johtamaan ja kehittämään vastuualueesi työprosessia, projekteja, henkilöstöä sekä omaa osaamistasi esimiehenä. Koulutuksessa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun on toimittava työpaikkasi esimiestehtävissä tai sitä tukevissa asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Koulutuksesta vastaa Consulting Partners Networkin  ja  Carinafour asiantuntijaverkosto, jonka osaaminen pohjautuu uusimpaan kunkin aihealueen käytäntöön ja tutkimustietoon.

Koulutus kestää 14 kuukautta ja sisältää 13 valmentavaa lähipäivää sekä verkko-opintoja ja kehittämisprojektin työpaikallasi. Mahdollisuus myös etäopiskeluun Teamsin välityksellä. Koulutus sisältää myös MIF:n johtamisen ja yhteistoimintakäyttäytymisen 360 arvioinnin.