Hyödyllisiä pädi ohjelmia

Moikka! Tässä kirjoittelee Janette ja Jasmin. Ajateltiin listata meidän oppilasagenttien mielestä hyödyllisiä sovelluksia.

  • Clips. Hyödyllinen sovellus videoiden tekemiseen.
  • Book creator. Sovellus jossa voi tehdä omia kirjoja.
  • Seterra. Opit sovelluksessa maapallosta.
  • Teams. Hyvä sovellus jossa opettajat voivat tehdä keskustelu ryhmiä oppilaille.
  • Popplet lite. Ajatuskartta sovellus joka on hyvä esim. koulutehtävissä.
  • Keynote. Sovelluksessa voi tehdä hyviä esityksiä.
  • Ellibs. Mini kirjasto älylaitteella.
  • Imovie. Elokuvien ja trailereiden luomiseen suunniteltu sovellus.
  • Typorama. Sovelluksessa on hyvä tehdä teksitillisiä julisteita.
  • Stop motion. Animointi sovellus.

Siinä oli joitain meidän suosituksia sovelluksista jos meille tulee lisää mieleen jaamme ne mieluusti tänne.

Janette ja Jasmin

Esittelyni: Ella

Hei! Nimeni on Ella ja olen Suikkilan koulun oppilasagentti. Olen 11- vuotias ja harrastan suunnistusta. Tykkään olla oppilasagentti koska saa auttaa muita ihmisiä. Oppilasagentit  saavat uusia kokemuksia ja uusia ystäviä. Olen ollut oppilasagentti nyt noin puoli vuotta. Aloitimme toimintamme viime syksynä. Olemme nyt tänään 3.4 .19 Teräsrautelan koululla. Olemme kouluttamassa uusia oppilasagentteja. Lisää tietoa minusta. Olen luonteeltani iloinen, positiivinen, auttavainen ja muut huomioon ottavainen.

Esittely: Jasmin

Hei! Olen Jasmin ja toimin oppilasagenttina. Olen 11 vuotias, ja harrastan jujutsua. Tykkään toimia ryhmässä ja otan mieluusti haasteita vastaan. Olen luonteeltani rämäpää ja huomaavainen, puolustan aina heikompia. Oppilasagenttina olossa parasta on se kun näkee muiden onnistuvan. Kaikki oppilasagentit ovat tänään 3.4.19 teräsrautelan koululla, ja mainostamme toimintaamme. Kaikki meistä kirjoittavat tällä hetkellä artikkelia itsestämme ja istun lattialla. Perheeseeni kuuluu 3veljeä, yksi sisko, iskä, äiti sekä Annukka. Meillä on yksi kissa ja yksi kani. Kiitos!

 

Jasmin❤️

Esittelyni:Nelli

Hei olen oppilasagentti Nelli. Olen 11-vuotias tyttö. Tykkään olla oppilasagentti, koska saan auttaa kaikkia digiongelmissa. Tykkään myös kouluttaa uusia oppilasagentteja. Olen tällä hetkellä Teräsrautelan koulusssa. Jaahas ja miksi olen täällä? Meitä oppilasagentteja on täällä kuusi, ja koulutamme tämän koulun oppilaita oppilasagenteiksi. On ollut kiva päivä. Olemme pitäneet digiapuvälituntia ja meidät on varattu yhdelle tunnille auttamaan kakkosluokkalaisia.

Esittelyni: Janette

Hei olen Janette! Olen yksi oppilasagenteista ja tämä on minun esittelyni. Harrastan tanssia, kässäkerhoa ja olen siis myös oppilasagentti. Tykkään teknologiasta ja on kiva oppia uusia asioita siitä. Tänään (3.4) olemme Teräsrautelan koululla etsimässä uusia oppilasagentteja. Minua jännittää mutta onneksi en ole ainoa. Toivon että tekstini on selkeästi ymmärrettävä ja sitä olisi kiva lukea. Tähän blogiin on tulossa paljon postauksia joten toivomme että luette niitä innokkaasti. Olen siis neljäs luokalla vielä tämän kevään, eli täytän 11 toukokuussa. Oppilasagentti toimintamme alkoi syksyllä, kun meidän luokassa oli oppilasagentti haut. Pääsin oppilasagentiksi hakujen perusteella muita oppilasagentteja on myös Nelli, Jasmin, Ella, Aura, ja Martta.

Janette

Esittelyni: Aura

Moi kaikki! Täällä puhuu oppilasagentti Suikkilan koulusta, olen 11-vuotias. Tykkään auttaa muita ja pädi ja tietokone jutuissa olen itsestäni ihan hyvä. Auttaminen tuntuu itsestäni hyvätä ja virkeältä. Olen tyttö nimeltä Aura. Hei hei!

Esittelyni:Martta

Moi! Mun nimi on Martta ja mä oon Suikkilan-koulun oppilasagentti, olen 11-vuotias, halusin oppilasageniksi , koska vähän ennen hakuja olin alkanut parantua pädi-asioissa. Ei ole oikein muuta asiaa

Oppilasagenttien ensimmäinen postaus

Hei! Olemme suikkilan koulun oppilasagentteja. Tämä on meidän ensimmäinen postaus. Olemme taitavia teknologian (varsinkin IPadin) teknisissä asioissa. Jokainen meistä voi kirjoittaa blogiin joten meiltä tulee paljon postauksia. Olemme pitäneet meidän koululaisille digiapuparkkia jossa autamme heitä erilaisissa teknologian pulmissa. Ensi viikolla me menemme etsimään uusia oppilasagentteja Teräsrautelan koulusta. Kirjoitamme ensiviikolla päivän päätteksi miten päivämme meni.

T: Suikkilan koulun oppilasagentit