Numppiksen pikkujoulut 27.11.

Vietimme lasten omia pikkujouluja tunnelmallisissa merkeissä. Ilo ja laulu raikasi, kun tonttu poroineen saapui korvatunturilta tuoden postia mukanaan.

Tonttu kertoi, että posti ei kulkenut ja näin ollen hän Petteri-poronsa kanssa lähti matkaan, jotta nummenpuistokadun väkikin saisi postinsa perille. Kirjekuoren sisältä paljastui kortteja, joissa toivottiin ryhmien esityksiä.

Talon pienimmät eli Aamurusko ja Lounatuuli esittivät piiri pieni pyörii -leikin jouluisilla sanoilla. Hienon piirileikin jälkeen oli kastehelmien vuoro ja he esittivät suloisen hiiritanssin. Kuunsilta puolestaan esitti laulu joulupukille -kappaleen. Tähdenlennoilla oli kaikki nurinkurin, he esittivät laulun ja leikin, jossa kaikilla oli liikkeet päinvastoin. Pilvenhattarat viimeistelivät riemukkaan pikkujoulujuhlan tanssimalla ja laulamalla poronhännästä.

Esitykset nähtyään Tonttu poroineen lähti takaisin korvatunturille kertomaan Joulupukille terveiset, kuinka kilttejä ja innokkaita lapsia meillä täällä numppiksessa onkaan!

PB270843PB270827 PB270828 PB270873 – Kopio PB270845 PB270862