Alkuvuoden kuulumisia

Vuosi on taas lähtenyt vauhdilla käyntiin ja se on näkynyt myös päiväkodin arjessa. Luntakin saatiin viimein päiväkodin pihalle ja toivotaan että sitä riittää pitkälle helmikuuhun asti. Päiväkodin pihalle on myös saatu ensimmäiset lumiukot rakennettua. Tammikuun aikana monet ryhmät ovat jo käyneet luistelemassa ja pulkkailemassa. Nyt helmikuussa käynnistyi esikoululaisten uimakoulut.

Tähtösissä on aloittanut opiskelija, jonka johdolla alla oleva askartelu toteuttiin. Kuunsiruissa on jo aloitettu valmistautuminen ystävänpäivän viettoon. Päivänsäteissä on ulkoiluiltu erilaisten talvipuuhien parissa. Aurinkoisissa talveen on tutustuttu erilaisten lumiaskartelujen parissa. Revontulissa käytiin juuri Biologisessa museossa vierailulle. Pilvisissä talven tulo on otettu ilolla vastaan ja tämä on näkynyt myös ryhmän lasten kädentaidoissa.

Yhteisiä talon tapahtumia on tulossa myös monia. Ensi viikolla järjestetään mahdollisuuksien mukaan rusettiluistelu tai rusettikävely. 16.2 vietämme jo perinteeksi muodostunutta laskiaista Lausteen hiihtomajalla paistaen makkaroita.

Tähtösten talviaskarteluja ikkunassa
Tähtösten talviaskartelua