Kultakirsikoiden syksyn aloitus

Tervetuloa uudet vierailijat seuraamaan Kultakirsikoiden toimintavuoden touhuja!

Elokuussa aloitettiin täysin uutena ryhmänä. Jokainen sai valita itselleen oman lokeromerkin, jota käytetään omana merkkinä eteistilojen lisäksi myös lepohuoneessa. Merkit olivat erilaisia kultaisia kirsikoita ryhmän nimeen sopien.

Niin kuin aina syksyn alussa, tärkeimpänä on tutustua toisiin ja uuden ryhmän toimintatapoihin. Sille on annettu aikaa, ollaan kaverustuttu ja on löytynyt ryhmälle sopivat toimintatavat. Toimintavuoden ”punaisena lankana” toimii luonto ja kierrätys, jota sitten lasten innokkuuden ja mielenkiintojen mukaan kehkeytetään.

Tulossa on taas puuhan täytteinen vuosi yhteisine seikkailuineen!

 

Syyskausi on aloitettu ulkoilmasta ja lähiympäristöstä nauttien! Naapurimetsässä on ahkerasti käyty retkillä. Joskus metsässä saattaa olla joku pieni puuha tai tehtävä, toisinaan vaan nautitaan luonnosta ja kavereista. Syksyn ihmeistä ollaan nautittu kovasti!

 

Myös viereinen urheilukenttä on tullu tutuksi, kun sinne on suunnattu melkein viikottain jumppailemaan. Olemme harjoitelleet muun muassa erilaisia liikuntaleikkejä, kuten polttopalloa.
Salissakin olemme käyneet jumppaamassa ja harjoitelleet tasapainoa, pallon käsittelyä ja kehon osia.

 

Syksyn aikana olemme ehtineet piirtelemään oma kuvia paperille sekä älytaululle. Vuodenajan vaihtuminen ja luontoteema on näkynyt myös askarteluissa. Tarkoituksenamme on koota ryhmän seinille näkyväksi vuodenaikojen vaihtelua askartelujen kautta. Olemme saaneet jo hyvän alun tälle suunnitelmalle.

 

 

Lokakuussa tarkoituksena on viettää lukulokakuuta ja Nalleviikkoa, harjoitella saksien käyttöä ja laulella syksyisiä lauluja.