TOUHUJA HOPEAHAVUISSA

 

Aika on juossut kiivasta vauhtia tänä syksynä. Hopeahavujen blogipostaukset ovat olleet vähäisiä, liian vähäisiä. Pahoittelumme siitä.

Vaikka blogissa ei ole näkynyt puuhiamme, olemme tehneet vaikka mitä. Askarteluina ovat olleet pöllöt, jotka koottiin erilaisista muodoista. Osa lapsista kokosi myös robotit samalla tavalla muodoista. Tässä askartelussa harjoittelimme muotoja, värejä ja saksien käyttöä. Ohjeet kokoamiseen sai kuvallisena ja suullisena.

Lapset ovat hyvin kekseliäitä. Tätä todistimme eräänä päivänä, kun eräs lapsi riiputti magneettipalikoita väliseinään. Kysymään häneltä, että mitä siitä tulee. Vastaus oli jouluvalot. No tietenkin 🙂

Jouluvalot

Olemme käyneet luistelemassa muutaman kerran siten, että mukana on ollut puolet ryhmästä. Hyvin sujui linja-autolla matkaaminen ja kävely. Luistelussa lapset olivat taitavia. Harjoittelu tekee mestarin.

Ja sitten koitti joulukuu. Ryhmään ilmestyi tonttu nimeltään Timantti-Glitteri.  Hän on jonkin verran touhukas ja nopea käänteissään. Alla muutamia kuvia tontun touhuista. Hopeahavut on löytäneet Timantti-Glitterin joka päivä, vaikka tonttu on ollut jopa oksalla roikkumassa.  Nimi on lasten keksimä.

Timantti-Glitteri tonttu seikkailee Hopeahavuissa
Apua! Nyt se on tarttunut tonttuun, nimittäin neuloosi. Tässä Timantti-Glitteri kutoo itselleen kaulaliinaa.

Olemme saaneet lainaksi ihanan joulukuusen. Koristeena on valot ja pieniä punaisia palloja. Lasten koristelema.

Joulupuu on rakennettu

Kannattaa kurkkia päiväkodin ikkunoita. Niihin ilmestyy joka päivä jotain jouluista. Samoin kuin viime vuonna teemme ikkunoihin joulukalenteria, josta löytyy pieniä tehtäviä.