HOPEAHAVUJEN MARRASKUU

Hopeahavujen marraskuu sujahti nopeasti ohi retkeillen, askarrellen, liikkuen ja vähän jo jouluun valmistuen 🙂

parasta retkeilyssä tietenkin….ihanat eväät 🙂

Retkikohteita marraskuussa on ollut esimerkiksi jo tuttu Itäpellon leikkipuisto sekä Yrjänäpuiston leikkipaikka, minne onkin hauska lähteä päiväkodista, kun matkalla saa kavuta ylikulkusillan ylitse, myöskin lähellä päiväkotia sijaitsevat korkeat raput oli mielekäs retkikohde, ylhäältä paljastui upeat maisemat ja halukkaat pistivät kunnolla treenin pystyyn kavuten raput ylös alas jopa 4 kertaa.

Marraskuussa hopeahavujen ehdottomasti lempparijuttu on ollut tietenkin pihalle ilmestynyt ”palomiestanko”.  Tanko tuli hopeahavujen toiveesta ja ihanan vanhempainyhdistyksen toimesta meidän pihalle ja suosittu on todella ollut, iso kiitos tästä <3

Palomies-teeman vallittaessa hopeahavuissa, oli todella upean mahtavaa saada paloauto ja palomiehiä vierailulle päiväkodin parkkipaikalle. Palomiehet antoivat päiväkodille ison kasan heijastimia, jotka kiinnitimme päiväkodin pihalle, taskulampun avulla käytävää heijastinsuunnistusta varten.

20.11. se tapahtui…. ensilumi! Heti aamupalan nautittua riensimme ulos, nappasimme pulkat ja liukurit ja menimme päiväkodin viereiseen pulkkamäkeen.

Marraskuussa olemme keränneet hopeahavujen vauvakuvia ja vanhempien ajatuksia lapsen nimen takana, nämä suloisuudet olemme koonneet käytävän seinään kaikkien ihasteltaviksi.

Hopeahavujen pikkujoulut maistui ja tuoksui.. leivoimme ja nautimme pipareita, lauleskelimme ja leikimme joululauluja, katsoimme jouluohjelmaa, lounaaksi herkullista riisipuuroa kanelisokerilla… 🙂