Hopeahavujen kevät

MAALISKUUSSA

Alfa vaihtui liikuntaan omassa salissa ja myöhemmin säiden lämmettyä ulkoliikuntaan. Piirsimme kuvan perheestä.  Olemme retkeilleet puistoissa ja metsässä välillä mukana eväät ja välillä ilman, pidetty oman lelunpäivää, verkon kautta kuuntelimme filharmoonisen orkesterin Eläinten karnevaalia. Pääsiäistä varten teimme tipuja, istutimme ruohoa ja etsimme munia pikku metsästä. Perjantaisin lauloimme Juhan soittaessa.

HUHTIKUUSSA

Aloitimme kuun viettämällä nurin narin -päivää. Liikuimme salissa, pihalla, hiekkakentällä, puistossa ja metsässä. Agricolan päivää vietimme satuja lukien. Hienomotorisia taitoja harjoittelimme kukkia tehden sekä kynä- ja saksiharjoituksin. Joka viikkoiset retkeilyt jatkuivat Itäpellon  ja Yrjänän puistoihin sekä metsään. Vappuun valmistauduimme stressipallon ja vappuhuiskan teolla. Aloimme valmistautumaan myös äitienpäivään. Vappujuhlat pidettiin 30.4, jolloin sai pukeutua, oli musikkia ja tietenkin simaa ja munkkia. Lauluhetket perjantaisin jatkuivat Juhan johdolla.

TOUKOKUUSSA

Toukokuun aloitimme pyöräilyviikolla, jolloin harjoittelimme pyöräilyä puistossa ja hiekkakentällä, pesimme ja huolsimme pyöriä. Äidit saivat hemmottelua lahjaksi. Unelmien liikuntapäivää vietimme valokuvasuunnistuksen merkeissä ja etsimme aarretta. Askartelimme perhosia, maalasimme ulkona, etsimme geokätköjä, retkeilimme puistossa ja metsässä. Pelasimme jalkapalloa tekonurmikentällä ja ulkoilimme paljon lämpimistä ilmoista nauttien. Hyvällä säällä jopa jätimme päivälevon välistä ja ulkoilimme. Toukokuussa ehdimme vielä nauttia jäätelöä, kiipeillä köysien avulla kalliolla ja juhlistaa kesän tuloa. Perjantaisin lauloimme Juhan säestäessä.

KIITOS KULUNEESTA KAUDESTA JA LIIKUNNALLISTA, AURINKOISTA KESÄÄ!