Kevät Kaskenkadulla!

Hei pitkästä aikaa!

Kevät sujuu täällä Kaskenkadun päiväkodissa aurinkoisesti ja iloisesti poikkeusoloista huolimatta. Olemme järjestäneet mahdollisimman tavallista ja mukavaa toimintaa lapsille niin sisällä kuin ulkonakin.

Koko talon vappuriehassa maalattiin värikkäitä vappumaalauksia
Vappuriehassa pääsi esittämään pelleilmeitä ja naurattamaan kavereita

Päiväkodin yhteiseksi teemaksi on valikoitunut leikki ja leikkitaitojen kehittäminen. Ryhmissä on leikitty pitkin kevättä ainakin koti-, lääkäri- ja kauppaleikkiä. Lapset ovat olleet innokkaita kehittämään roolileikkiä moneen suuntaan.

Ilmapallo -leikkejä kotileikissä

Poikkeusoloista huolimatta olemme päässeet kuitenkin nauttimaan aurinkoisesta sekä sateisesta kevätsäästä lähipuistoissa.

Peili -leikki Vartiovuorenpuistossa

Tänä keväänä olemme päässeet nauttimaan Ruusunnuppujen järjestämästä pääsiäistapahtumasta, Sinikellojen Kalevala -näytelmästä ja vappuriehasta, Päivänkukkien laskiaisriehasta ja Urhea possu -näytelmästä sekä Kissantassujen järjestämästä ystävänpäiväjuhlasta koulun liikuntasalissa.

Kiitos kaikille kuluneesta keväästä, pysykää terveenä ja nauttikaa yhteisestä ajasta kotona perheen kanssa!