Kevään kuulumiset

 

Aurinkoiset terveiset Vesseleistä!
Tämän vuoden, ja varsinkin kevään teema on hyvin pitkälti ollut Suomi 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi olemme askarrelleet muunmuassa Suomen lippuja ja joutsenia ja tanssineet Antti Tuiskun Sata salamaa-kappaleen tahtiin.
Huomaatko minkä kuvan maalaukset muodostavat?
Kevätjuhlamme oli myös teemaan sopiva Suomiaiheisilla rasteillaan. Juhlaa vietimme piknikeväitä metsän siimeksessä Vintiö-ystäviemme kanssa nauttien. Yhdellä rastilla lapset saivat rakentaa omat kaarnaveneet, jotka kävimme tiistaina 30.5. laskemassa Aurajokeen. Kaarnaveneiden lasku oli yksi Suomi 100 vuotta tempauksista joihin ryhmämme otti osaa. Saimme nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta päivästä mokkapaloilla ja mehulla herkutellen.
Kaarnaveneiden lasku Aurajokeen
Huomenna alkaa kesäkuu, jolloin osa aikuisista ja lapsista jää kesälomalle. Siispä Vesselit toivottavat hyvää ja aurinkoista kesää!