Koulunsali jumppia!

Pitkin syksyä ja kevättä ovat isot Puolukka Vaapukat käyneet jumppaamassa ennen lounasta koulun salissa, nyt hiihtolomalla koululaisten oltua kotona, pääsimme koko ryhmän voimin kovia pakkasia pakoon jumppaamaan koulun saliin! Mukana olivat niin isot kuin pienetkin ja meillä oli hurjan kivaa!!!!!!!! Jumpassa roikuttiin, kiivettiin, laskettiin, palloiltiin, hypittiin, juostiin, jahdattiin ja riehuttiinkin!

 

 

Laskiaista ja ystävänpäivää

Laskiaisena isot ja pienet pääsivät metsään laskemaan peppumäkeä kalliolta ja ai, että meillä oli mukavaa! Ystävänpäivää vietettiin tälläkertaa talven lapsien syntymäpäivänä ja jokaisella oli oma lelu ja retkieväät mukanaan, eväitä päästiin syömään pöytien alle tehtyihin majoihin, oho!

Värejä ja rohkeutta

Puolukoissa ja Vaapukoissa on vietetty ihania pienryhmäpäiviä näinä viikkoina! Pienryhmissä on harjoiteltu mm. värejä, kierrätystä, pelailua ja tunteita!

Tässä muutamia kuvia toiminnasta!

Pienemmät Puolukka Vaapukat retkeilee

Tammikuu on jo pitkällä ja olemme saaneet nauttia onneksi hetken aikaa talviliikunnasta lumihangessa, luistellen ja pulkkamäessä laskien! Näiden lisäksi olemme päässeet ketailemaan vuorovaikutustaitoja, tunnetaitoja, musiikin maailmaa, kynätehtäviä, ystävänpäiväaskarteluja ja vaikka mitä!

Tässä vähän makupaloja pienten retkiltä! Koettu on tammikuussa mm. pulkkamäkeä, kirjastoa ja puistoa!

Hyvää uutta vuotta!

Uusi vuosi uudet puuhat, jee!

Mitä mitä tammikuu ja pakkasta ja himpun luntakin!

Puolukoissa ja Vaapukoissa on mm. tutustuttu kierrätykseen, Saimaan norppien suojeluun, käyty luistelemassa madolla, leikitty roolileikkejä ja maalailtu iiiiisolle paperilla, lisäksi tietysti jumppailtu, askarreltu ja ulkoiltu, kaikkia ihania leikkejä omien lelujen kanssa unohtamatta!

Blogi hiljenee joululomille!

Puolukat ja Vaapukat haluavat toivottaa kaikille ihanaa joululomaa näin bloginkin puolella! Hiljenemme blogin puolella joulun viettoon, palaillaan kuulimisiin uusien postauksien merkeissä taas tammikuussa uuden vuoden ja uusien temppujen merkeissä!

Kiitokset joulujuhlista!

Kiitokset kaikille ihanasta joulujuhlasta viime torstailta! Vaikka juhlissa kaikki eivät ihan muistaneetkaan askelia, niin kenraaliharjoituksissa kaikki osasivat hienosti ja juhlissa jorattiin loistavasti! Kiitos kaikille perheille mukana olosta!

Joulukuussa olemme päässeet kurkkimaan joulukalenteriin päivittäin ja vihdoin nauttimaan ihanista lumisista keleistä, pidetään sormet ristissä, että saadaan valkoinen joulu ja päästään nauttimaan valkoisesta hangesta joululomillakin!

Tässä muutamia joulukuun leikkikuvia!

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Retki Sankarihaudoille. Näimme vanhoja hautoja, uusia hautoja sekä sodassa kaatuneiden hautoja. Laskimme seppeleen sekä kaksi kynttilää Sankarihaudalle. Retki  oli todella arvokas meille kaikille!

Tuomiokirkkoretkipäivä

Tuomikirkossa saimme kuunnella ihanan urkukonsertin, mistä tunnistimme hyvin Muumilaaksoon, Maamme laulun ja Toivo Kuulan häämarssin…Bachiakin kuultiin.

Reippaina Konserttikävijöinä kävelimme koko matkan kirkolta päiväkodille asti ja matkalla juoksimme kaksi kertaa sprinttimatkaakin. Kyllä meillä onkin upean liikunnallinen  ryhmä ja kaikki liikkui ilolla mukana.

Marraskuinen metsä

Pienet Puolukka Vaapukat kävivät jälleen tutustumassa metsään ja päästiin kiipeilemään KORKEALLE josta näkyi jopa autoja! Retkellä ihmettelimme myös työmaan valmistumista ja roskia luonnossa. Pienetkin Puolukka Vaapukat tiesivät hienosti ettei luontoa saisi roskata!