Kevätretki

Kiitokset Vanhempaintoimikunnalle ihanasta elämysrahasta. Olemme saaneet jo kaksi retkeä tehtyä näillä rahoilla. Ensi viikolla vielä luovan taiteen tanssitunnit edessä.

Vanhemmille mahtavat kiitokset; kaikki ehti mukaan retkelle!

Kevätjuhlat juhlittu ja räntäsateessa kohti kesää

Taivaalta tulee vuoroin auringonpaistetta vuoroin lunta ja räntää, välillä ihmetellään jopa kovia rakeita, joskus ihan vettä! Kevätjuhlat juhlittiin iloisesti Ilpoisissa, jonka jälkeen syötiin maittavat eväät ja riehuttiin Liikunnan ihmemaassa, viikolla ollaan päästy myös kirjastoon Satuaamuun ja leikitty kivoja leikkejä, katsottu avaruusmatkaa ja suunniteltu itse ensi viikon ohjelmaa!

Pipot vaihtuu lippiksiin!

Jeee, kevät on jo pitkällä ja saadaan jo pikkuhiljaa vaihtaa pipot lippiksiin ja leikkiä ilman hanskoja! Kevät on mennyt vauhdilla, kohta onkin jo kesälomien aika! Vielä kuitenkin ehdimme hieman touhuamaan, ennen kuin ensimmäiset aloittavat lomansa. Pääsiäisen jälkeen olemme saaneet puuhailla salaisuuksien parissa, jumppailla, käydä kirjastossa, käyty on myös konsertissa ja käytetty älytaulua, vaput juhlittu, lisäksi tietysti leikitty ihania leikkejä ja ulkoiltu valtavasti, paljon muutakin toki ohjelmaan on sisältynyt! Aurinkoisia kesän odotuksia kaikille lukijoille!

 

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

Pääsiäisen aikana on päästy taas puuhailemaan yhtä ja toista. On istuteltu rairuohoja ja tehty lisää pääsiäisaskarteluja, pelattu Huispauspeliä noitajumpassa ja käyty pääsiäiskirkossa, lisäksi leikitty ja lauleltu, ulkoiltu ja jumppailtu! Hauskaa on ainakin kaikilla ollut !

Sammakoita ja pesupalloja

Maaliskuussa on taas päästy tekemään kaikenlaista mukavaa! On tehty pesupalloista tyyppejä ja etsitty sammakoita kuraleikessä, lisäksi tehty muita pääsiäisaskarteluja, tanssittu, lauleltu ja retkeilty! Mukavia kevät hetkiä vietelty!

Puuhaa sisällä

Pienet Vaapukat ja Puolukat pääsivät tekemään rairuohoa paperille automäessä.

Voi sitä riemun määrää kun autot, lattiat, sormet, paidat, varpaat ja ehkä vähän hampaat joillakin oli sinisessä ja vihreässä värissä.

Isot Vaapukat ja Puolukat ovat harjoitelleet mm. vuoron odottamista sekä sääntöjen noudattamista lautapelien kautta. Valtava tornikin ehdittiin rakentaa…

Metsäretkeä ja maalauspuuhia, sekä tanssituntia

Ystävänpäiväviikolla on lisäksi metsäretkeilty, tehty maalauspuuhia ja tanssittu tanssinopettajan johdolla!

Ystävänpäivän levyraati

Tänään vietimme ystävänpäivää levyraadin ja tanssimisen merkeissä!

Pienet pääsivät aamupalan jälkeen levyraatiin kuuntelemaan biisejä ja arvostelemaan tarroilla mikä biisi saa ääniä, sen jälkeen biletettiin ja tanssittiin kovasti!

Voittajabiiseiksi tulivat:

Robin: Puuttuva palanen JA KikattavaKakkiainen: Halauspäivä

 

Isojen levyraati järjestettiin jumppasalissa, jossa biisin kuuntelun jälkeen äänestämään hymynaamoilla biisejä! Biisien aikana tanssittiin hurjasti!

Voittajiksi selviytyi:

Pariisin Kevät: Teippileikki JA Leevi and The Leavings: Pohjois-Karjala, myös Robinin Puuttuva Palanen ja  Alan Hawksaw: Beat Me Till I’m Blue

Kaikilla oli super mukavaa!! Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Aistiseikkailua ja postiretkeä

Tällä viikolla on päästy taas tekemään kaikenlaista mukavaa! Mm. Tanssinopettaja opiskelija tuli meille ohjaamaan lastentanssia, käytiin postissa postittamassa ystävänpäiväkortteja, aistiseikkailu jatkui ja ulkoiltiin kirpeässä pakkassäässä!