Naamiokissan päivä 15.11.

Miau!

Torstaina vietimme eskarissa Naamiokissan päivää. Päivää varten olimme valmistelleet alkuviikosta glitterein koristellut kissanaamiot joko mustasta tai valkoisesta kartongista sekä viitat, jotka sai maalata haluamillaan väreillä ja kuvioilla.

    

Naamiokissan päivänä eskaritilojen ikkunat oli pimennetty verhoilla ja valot oli sammutettu, hämärää tunnelmaa luomaan ripustettiin sinisiä tunnelmavaloja. Jokaisella oli mukanaan oma taskulamppu, jonka avulla etsittiin alakertaan piilotettuja Salaisen maan hahmoja, erilaisia kirjaimia ja tavuja (AI, UI, LUU, KUU, NA, NO, jne.). Löydetyt hahmot väritettiin monisteesta ja löydetyt kirjaimet sai kirjoittaa muistiin. Lapset saivat myös tunnustelulaatikosta tunnustelemalla tutkia, mitä eri kirjaimia löytyy (olimme tehneet erilaisista kankaista jo tuttuja kirjaimia tunnusteltavaksi). Alta näet hämyisiä kuvia Naamiokissan päivän tunnelmista.

 

Salissa vietimme Mustan kissan juhlaa. Tanssimme yhdessä muun muassa Naamiokissan tanssia ja Mustan kissan tangoa, ja leikimme erilaisia loruleikkejä. Saimme vierailulle oikean Naamiokissan, joka kävi tarkastamassa, olivatko eskarilaiset tarpeeksi notkeita ja nokkelia ollakseen kissoja. Eskarilaiset selvisivät haasteesta loistavasti! Ohjelman jälkeen hiippailimme viitoissamme ja naamioissamme, taskulamput vilkkuen. Päivä oli huippumenestys!