Reipasta menoa Mustikoissa

Huolellinen valmistautuminen Lasten liikunnan ihmemaata varten. Erilaisia liikkeitä ohjeitten mukaan, ohjeet kivasti riimiteltynä.

Nenät yhteen kanssa kaverin sen, jonka paita on samanvärinen.

Lasten liikunnan ihmemaassa alakerran eskarien kanssa.

Pikkumustikat lukevat yhdessä. Lokakuu on lukukuu…

Valoa majassa.

Jalkapallomatsi tällä viikolla oli Rakuunan Kanuunat – Rohkeat Hulinat (Katariinan Vilskeen joukkue) Aina ei voi voittaa, peli oli hyvä, kaikki osallistuivat hienosti pelaamalla.  Joukkue keksi niin hienon häviöhuudon, ettei siitä tullut loppua ollenkaan…

 

Teatteria: Kolme karhua, monta versiota. Kuten näkyy, tämä on kivaa, mahtuuko Kultakutri sänkyyn vai ei?

  

Kolme pukkia, silta joen yli.

ja vielä käsinukeilla lasten keksimiä esityksiä.

Syysretki Katariinanlaaksoon, mentiin ihan kolmella!!! bussilla. Lapset epäilivät, että pian ollaan Salossa. Meillä oli ihan hurjan kivaa ja mukavaa, näimme ainakin oravia ja lintuja, monia luonnon ihmeitä ja ”Katariinan pöydän”. Eväät söimme kalliolla merta ihaillen. Jälkeenpäin kysellessä eväshetki oli jäänyt erityisesti mieleen kaikille, kyllä oravatkin….

    

Porukka syventynyt katselemaan oravaa, orava syventyi katselemaan lapsia.

    

Takaisin vain yhdellä bussilla, kummallista! Sitten piti hetki odottaa ruokailuun pääsyä. Kotkat tekivät ”piirtojonon” ja pikkuMustikat katselivat kirjaa.

Kotkateatteri oli valmistanut hienon esityksen, jossa kolme karhua pääsivät seikkailemaan vesiputoukseen.

Perjantaina päiväkodin saliin tuli nukketeatteri ”Kas kummaa”, lavasteista lapset tunnistivat tutun kaupungin maamerkkejä, esiintyjien puhekielikin oli meille tuttua; turun murretta.

Kotkat piirsivät aiheesta ”Kas kummaa”, sitten pian alkaakin viikonloppu, taas!