Kulttuuria keväässä

Olemme päässeet nauttimaan kulttuurista viime viikkoina. Ohjelmassa ovat olleet:

Sirkustaidetta Kai Kuutamon Matkalaukku – Sirkuksen vieraillessa esikoulullamme. Kai oli taitava jonglööri, ja näimme myös Seppo-possun hienon lentotempun. Kiitos vanhempaintoimikunnalle tästä elämyksestä!

Kirjastovierailua Kirjastokurssin muodossa. Tutustuimme eskarien lähikirjastoon kirjastonhoitajan opastuksella. Pääsimme ”junamatkalle” halki kirjaston eri pisteiden ja mietimme, miten kirjastossa kuuluu käyttäytyä.

Taidemuseovierailu Turun taidemuseon Neljä elementtiä -kokoelmanäyttelyyn. Pääsimme kiertelemään taidemuseon peruskokoelmaa ja tutustuimme myös tilateokseen, jossa kasvit vihersivät. Museoreissu meni hienosti, eskarit kuuntelivat kiinnostuneina ja viittasivat reippaasti, jos jokin asia tuli mieleen.